Mehmet Ali Erbil, "İdeal baba benim" diyen Cem Yılmaz'a laf attı.
Kısa bir süre önce eski sevgilisinin yeni kız arkadaşına demlik fırlattığı gerekçesiyle hakkında dava açılan Zehra Çilingiroğlu annesi Hülya Avşar ve babası Kaya Çilingiroğlu ile birlikte İstinye Park'taki Armani Restaurant'ta yemek yiyip sohbet etti.
Kaya Çilingiroğlu restaurant çıkışında kızı Zehra'ya ayaküstü bol bol nasihattta bulundu.
Hayli keyifli görünen Kaya Çilingiroğlu kızı Zehra ile ilgili sorulara "Bu konuyu karşı tarafa sorun" diye cevap verdi. Bu arada, Çilingiroğlu'nun dalgınlıkla başka bir arabaya binmesi ise gözden kaçmadı.
Gazetecilerin sorularını cevaplayan Hülya Avşar'da kızı ile ilgili olayın uzatılmaması gerektiğini söyledi. Hülya Avşar, kızının psikolog olmak istediğini belirterek, Zehra'nın eğitimi konusunda da gazetecilerle sohbet etti.
Murat Boz, '735 bin liraya aldığım Maserati ile 320 kilometre hız yapıyorum' şeklinde bir açıklama yaptı.
Boz, "Otomobilimle 320 kilometre yaptım. İbrenin 300'ü geçtiğini gördüm. Resmen uçuyordum. Korkunç zevkliydi" dedi. Murat Boz'un bu açıklaması kendi kendini ihbar ettiği şeklinde yorumlandı. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti karayollarında 300 kilometre hızla gitmek büyük suç!.
Yeni oyuncağıyla geçtiğimiz akşam Bebek'te bir kafeye giden Murat Boz, Maserati'nin başında yardımcısını nöbetçi bırakmıştı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Anne Çocuk Eğitim Vakfı'nın düzenlediği "Türkiye'de Baba Olmak: Cinsiyet Eşitliğinde Sorumluluklar, Haklar ve Çözümler" konulu panele konuşmacı olarak katılan Cem Yılmaz'ın "Şöyle bir dinledim de, o konuşmalarda anlatılan ideal baba benim" sözlerine, Mehmet Ali Erbil yanıt verdi. Ünlü şovmen, önce Instagram'da oğlu Ali Sadi'yle fotoğrafını paylaşıp altına "Cem Yılmaz ideal babaysa biz neyiz" diye yazdı. Ardından Yılmaz'ın bu fotoğrafla 'gerekli mesajı' aldığını söyledi: "Hükümeti eleştirmediğin sürece en iyi baba da sen olursun, en iyi kazanan da. İki günlük baba oldun da ne oldu? Paylaştığım fotoğrafla mesajı alan almıştır zaten, fazla söze gerek yok."
Ahu Yağtu-Cem Yılmaz çifti, geçtiğimiz ağustos ayında dünyaya gelen oğulları Kemal'i 1 Nisan'da sünnet ettirecek.
Anadolu Efes'in maçını izlemeye giden Sinan Akçıl, dansçı sevgilisi Nihal Öztürk'ten bir an bile gözünü ayırmadı.
İşte magazin dünyasının konuştuğu birlikteliğin objektiflere yansıması... Popçu Hande Yener'le yollarını ayıran Sinan Akçıl, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda önceki akşam oynanan Anadolu Efes-Malaga maçında yeni aşkı Nihal Öztürk'ü izledi. Anadolu Efes takımının dansçı kızları arasında yer alan Öztürk'ü daha rahat görebilmek için en ön sıraya oturan Akçıl, performansı boyunca bir an bile sevgilisinden gözünü ayırmadı.
Gazetecilere yakalanmamak için maçın ilk çeyreğinde ortalarda görünmeyen Akçıl, ortağın sakin olduğuna kanaat getirince salondaki yerini aldı. Sıkı bir Anadolu Efes taraftarı olan müzisyen, molalarda ve devre arasında parkeye çıkan sevgilisini, dansının ardından hararetle alkışladı.
akşam
Müzisyen Ozan Doğulu, beyin MR'ı cihazının yaydığı gürültüyü kullanarak MR işlemi sırasında hastanın dinleyebileceği bir şarkı yaptı.
Sanatçı, böylece beyin MR'ına girenlerin kâbusu haline gelen cihaz gürültüsünü, MR işlemi boyunca dinlenebilecek bir müziğe çevirmeyi başardı. Medya satınalma ajansı Mindshareve Alman Hastanesi'nin işbirliğiyle gerçekleşen proje, dünyada ilk kez ve yalnızca Alman Hastanesi'nde uygulanacak.Yavaş, orta ve hızlı olmak üzere üç ayrı versiyonu bulunan aranje, beyin MR'ına giren hastaları cihazın rahatsız edici gürültüsünden kurtaracak. Beyin MR'ı için MR cihazına alınan hastalar, kendilerine sunulan üç müzik tarzından birini seçerek, işlem süresini sıkılmadan atlatacaklar. Doğulu konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Ben de birçok kez MR'a girdim. Gürültüden rahatsız olmamızı engellemek için, manyetik alanın yarattığı sesle senkronize şarkılar yaptım. İstediğiniz müzik türüne göre üç alternatif seçebileceğiniz bu şarkılarla MR sırasında sizleri rahatsız eden bir uğultu yerine güzel notalar duyacaksınız"
Beyazıt Öztürk ile Atalay Demirci karşılaşırsa bakın neler olur.
Kanal D'nin sevilen programı Beyaz Show'un bu haftaki konukları Rüştü Rençber, eşi Işıl Rençber, Gülşen ve Yetenek Sizsiniz'in stand-up'cu birincisi Atalay Demirci idi.
Programın sunucu Beyaz ile Atalay Demirci'nin diyalogları stüdyoyu kahkaha krizine soktu
Ezgi Mola, yeni yaşını önce arkadaş grubuyla, ardından "Celal ile Ceren"de sevgilisini oynayan Şahan Gökbakar'la baş başa kutladı.
Ezgi Mola, 30'uncu yaşını önceki akşam Karaköy Bej'de, Şahan Gökbakar'ın da arasında bulunduğu arkadaş grubuyla kutladı. Mola ile Gökbakar'ın, Ozan Güven, Şebnem Bozoklu, Büşra Pekin, Yalın gibi pek çok ünlünün katıldığı o partinin ardından kutlamaya baş başa devam etmesi ise kafa karıştırdı.
İkili Karaköy'deki mekanın ardından Etiler Şamdan'a geçti. "Celal ile Ceren"de iki sevgiliyi oynayan Ezgi Mola ve Şahan Gökbakar, çıkışta da ünlü komedyenin cipiyle oradan ayrıldı. Yanağındaki ruj izinin sorulması üzerine "Ezgi Hanım öpmüştür" diyen Gökbakar, diğer soruları duymazdan geldi.
Kanal D'nin ilgi ile izlenen sunuculuğunu İlker Ayrık'ın yaptığı yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir'in bu akşam yayınlanacak bölümünde yeni oynanacak oyun heyecan yaratacak. Gözü kapalı olan hanımlar eşlerinin yönlendirmesiyle, onların kafalarında şişeleri kıracak. İlker Ayrık'ın oyun öncesi uygulamalı olarak kafasında şişeyi kırması herkesi şaşırtacak. Ben Bilmem Eşim Bilir kahkaha dolu yeni bölümüyle bu akşam Kanal D'de.
Şarkıcı Jennifer Lopez'in aşırıya kaçan kulis istekleri konser anlaşmasını iptal ettirdi.
Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, Hindistan'da düzenlenen kriket liginin açılışında şarkı söyleme fırsatını elinden kaçırdı.
Daily Mail'in haberine göre Lopez, sahneye çıkmak için özel bir uçak, arkadaşları ve ekibinin otel masraflarının ödenmesini istedi. Organizatörler ise Lopez'in isteklerini kabul etmeyerek Pitbull'la anlaştı.
Lopez,konser vermeyi kabul etseydi 60 milyon seyirciye ulaşacaktı. Şarkıcının sözcüsü ise iddiaları kabul etmeyerek, Lopez'in programının o tarihte dolu olduğunu söyledi.
Lopez, daha önce verdiği bir röportajda çılgın isteklerinin olmadığını, kendini 'rahat hissettiren' bazı şeyleri kulisinde görmek istediğini belirtmişti.
Ünlü magazinci Kenan Erçetingöz canlı yayında Kızı Burcu Kıratlı ile işler Güçler dizisinin sevilen oyuncusu Ahmet Kural'ın ilişkilerine son vermesi hakkında konuştu.
Erçetingöz, "Ahmet Kural şimdi şan şöhretin etkisinde ama bu camiaya girdikçe Burcu gibi kızların olmadığını görecek..." dedi.
"Ben ilişkilerine hiç müdahale etmedim" diyen Erçetingöz, "Geldiler bittiğini söylediler tamam dedim ama Kural'ın kızımı üzmesinede izin vermem" diye belirtti.
Muhteşem Yüzyıl'ın Çarşamba günü yayınlanacak olan yeni bölümünde Mimar Sinan rolüyle Gürkan Uygun ilk defa rol alacak.
Kurtlar Vadisi'nde Memati rolüyle ünlenen ve bu sezon diziden ayrılan Gürkan Uygun, Muhteşem Yüzyıl'a katılmıştı. Dizinin yeni bölüm fragmanında ise Mimar Sinan rolündeki Gürkan Uygun ilk defa ortaya çıktı.
Yeni bölüm fragmanında Avrupa'ya sefer hazırlığında olan Osmanlı ordusu için Prut nehrini geçecek bir köprü yapılması gerekmektedir. Lütfi Paşa'nın bulduğu Mimar Sinan köprü için çalışma yaptığı sırada Kanuni Sultan Süleyman'ın huzuruna çıkıyor.
"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinin Soner'i Mete Horozoğlu'nun yeni dizisi şimdiden belli..
D Production'ın yeni yayın dönemi için hazırladığı "Sırlar" adlı polisiye dizinin başrolünü Mete Horozoğlu canlandıracak. Kanal D'de ekrana gelecek diziyi "Öyle Bir Geçer Zaman Ki"yi yöneten ve genç kuşağın en başarılı isimleri arasında gösterilen Zeynep Günay Tan yönetecek. Tan ile ikinci kez çalışacak olan Horozoğlu, ilginç senaryosuyla dikkat çeken "Sırlar" dizisinde özürlü kardeşi olan bir polisi canlandıracak.
Demet Akalın, uzun aradan sonra İzmirli sevenleriyle buluştu.
Ege Bölgesi'nin en büyük konser mekanı İzmir Arena'da sahneye çıkanı Akalın, sevilen şarkılarını söyledi. 3 bin kişinin izlediği konser, iki saat sürdü. Sahnede şarkılarını peş peşe söyleyen Demet Akalın, "Çeşme zamanı geliyor. Artık gelsin de eğlenelim bol bol" dedi.
Sahnede kısa mini taşlı bir elbise giyen, konserlerinde genelde dansçıları ile birlikte dans eden güzel şarkıcı bu sefer fazla hareket etmemeyi seçti. Kısa süre önce bir dergiye verdiği roportajda bebek istediğini açık açık belirten Demet Akalın'ın göbeği ise akıllarda "Hamile mi?" sorusunu getirdi. Demet Akalın, konserinin sonunda sevenlerinin alkışıyla sahneyi terk etti.
atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de dün akşam Şehir Tiyatroları'nda oyunculuk yapan Mehmet Okuroğlu yarıştı.
Şehit Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yapan Kenan Işık, ODTÜ Elektronik Mühendisliği'ni bitirmesine rağmen tiyatro sevdası ağır basan ve Şehir Tiyatroları'nda oyunculuk yapan 28 yaşındaki Mehmet Okuroğlu'na özel ilgi gösterdi. 28 yaşındaki Mehmet Okuroğlu, 250.000 TL değerindeki 11.soru ile yarışmaya devam edecek.
Ergin Ataman'la Şeyda coşkun geceyi nerede geçirdi?
Mehmet Ali Erbil'in baldızı olarak ünlenen Şeyda Coşkun, ünlü isimleri zayıflatmasıyla tanınıyor. Gülşen'den Metin Şen'e kadar birçok ünlü ismi zayıflatmasıyla gündeme gelen Coşkun, geçtiğimiz hafta Bebek'te Galatasaray basketbol takımının kilolarıyla sorunu olan çalıştırıcısı Ergin Ataman'la yürüyüş yaparken objektiflere yansımıştı.
Şeyda Coşkun ile Ergin Ataman'ın ilişkisinin sadece hoca - öğrenci ilişkisi olmadığı konuşuluyor. İkili geçen akşam Polat Renaissance Oteli'ne ayrı ayrı girerken görüldü.. 23.40'da otele giriş yapan Ergin Ataman'dan 5 dakika sonra Şeyda Coşkun otele geldi. İkilinin buluşma noktası ise 1401 numaralı oda idi. Ataman ve Coşkun sabah saatlerinde otelden ayrıldı.
MYNET / GÖKSEL CAN