YURTHABER

Manisa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manisa Büyükşehir zabıtasından kaldırım işgali denetimi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gördes ilçesinde kaldırım işgali denetimi yaptı.Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, 17 ilçede gerçekleşen işgal denetim çalışmalarını Gördes’te de sürdürüyor.

Manisa Büyükşehir zabıtasından kaldırım işgali denetimi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gördes ilçesinde kaldırım işgali denetimi yaptı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, 17 ilçede gerçekleşen işgal denetim çalışmalarını Gördes’te de sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanlarında gerçekleştirilen işgal denetiminde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de zabıtanın çalışmalarına destek verdi. Denetimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman yaptığı açıklamada; “Manisa’mız merkezinde olduğu gibi ilçelerimize de yetişmeye çalışmaktayız. İşgal olan yerlerden geçmekte zorlanan vatandaşlarımızın daha rahat yürüyebilmeleri açısından esnafımızın da bizlere yardımcı olması kurallar çerçevesinde rahat ve huzurlu bir yaşam sürdürmek hepimizin arzusudur. Bizler her zaman vatandaşımızın ve esnafımızın yanındayız. Ancak kurallara uyulmadığı zaman bizleri zor durumda bırakacak durumlarda müdahale etmek görevimizdir. Bu konuda hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın duyarlı olmalarını rica ediyorum. Tüm çalışmalarımız huzurlu ve rahat yaşam sürdürülebilmek içindir. Diğer ilçelerimizde de işgal çalışmalarımız devam edecektir” dedi.
“Kaldırımlar yayalarındır” sloganıyla Gördes ilçesinde yapılan işgal çalışmalarından özellikle yaya geçişini kullanan başta engelli vatandaşlar olmak üzere, ilçe halkı, yapılan çalışmalardan memnun kaldıklarını dile getirerek, Manisa Büyükşehir Belediyesine hassasiyeti nedeniyle teşekkür ettiler.

Manisa Büyükşehir zabıtasından kaldırım işgali denetimi

Manisa Büyükşehir zabıtasından kaldırım işgali denetimi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler