YURTHABER

Manisa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manisa Sağlık-Sen ikna oldu, Manisa CBÜ’ye teşekkür etti

Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Irgatoğlu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Hafsa Sultan Hastanesinde görev yapan 80 sağlık çalışanı hakkında, kişisel koruyucu ekipmanları uygun şekilde kullanmadığı gerekçesiyle tutanak tutulup idari işlem başlatıldığı yönünde dün yaptığı basın açıklaması sonrası bugün, MCBÜ Rektörü Prof.

Manisa Sağlık-Sen ikna oldu, Manisa CBÜ’ye teşekkür etti

Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Irgatoğlu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Hafsa Sultan Hastanesinde görev yapan 80 sağlık çalışanı hakkında, kişisel koruyucu ekipmanları uygun şekilde kullanmadığı gerekçesiyle tutanak tutulup idari işlem başlatıldığı yönünde dün yaptığı basın açıklaması sonrası bugün, MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ile görüştü. Irgatoğlu, konunun çözümü için üniversitenin de kendileriyle aynı hassasiyeti gösterdiğini öğrendiklerini belirterek, Rektör Ataç’a teşekkür etti.
Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Irgatoğlu, dün yaptığı basın açıklamasında MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesinde görev yapan 80 sağlık çalışanı hakkında, kişisel koruyucu ekipmanları uygun şekilde kullanmadığı gerekçesiyle tutanak tutulup idari işlem başlatıldığını belirterek, yapılan uygulamanın sağlık çalışanlarını derinden üzdüğünü ifade etmişti. Irgatoğlu, konuyla ilgili bugün Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ile görüşme yaptı. Görüşme sonrası bir açıklama yapan Başkan Irgatoğlu, “Manisa Celal Bayar Üniversitesinin basın açıklamamıza binaen yaptığı bilgilendirme ve sayın rektörümüzle yaptığımız görüşme neticesinde açıklamaya konu olan iddiaların iyi niyete dayalı olduğu, yapılan uygulamaların tamamı ile sağlık çalışanlarımızın ve onların hizmet verdiği Manisa halkımızın sağlığının en iyi şekilde korunması ve pandemi ile mücadelede devletimizin aldığı tedbirlerin en üst düzeyde hassas bir şekilde uygulanmasına yönelik olduğu ve konuya dair çalışanların bir sorun yaşamasına imkan verilmeyeceği anlaşılmıştır. Bununla beraber esnek mesai kapsamında idari izinli sayılan personelimizin de maddi kayıpları olup olmadığı yönünde araştırma başlatılmıştır. Öncelikle yaptığı doğru bilgilendirme ve çözüme yönelik gayretleri dolayısıyla Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’a teşekkürlerimizi sunuyor ve üniversitenin gerek sağlık çalışanlarımız gerekse halk sağlığının korunması noktasında bizim gibi hassas ve aynı perspektifte ortak düşünceleri aynı hassasiyetle paylaşıyor olmasından dolayı da mutluluğumuzu kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler