YURTHABER

Konya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meram Belediyesi'nden Tarihi Hizmet

Meram Belediyesi tarafından Pamukçu Mahallesi'nde yaptırılacak Geleneksel Türk Sporları ve Atlı Rehabilitasyon Merkezi'nin temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Meram Belediyesi tarafından Pamukçu Mahallesi'nde yaptırılacak Geleneksel Türk Sporları ve Atlı Rehabilitasyon Merkezi'nin temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Programda, Pamukçu Mahalle Muhtarı İsmail Kılınç, yaptığı hizmetlerinden dolayı mahalle sakinlerinin adına Meram Belediye Başkanı'na teşekkür ederek, bu tesisin bölgenin değerini artıracak önemli bir hizmet olacağını söyledi.

Konya Rahvan Atları Yetiştiricilik ve Binicilik İhtisas Kulübü Başkanı Ali Peksemerci de kulüp olarak bu tesis açıldıktan sonra Türkiye'nin en iyi atlarının katılacağı bir organizasyon düzenleyerek Konyalılar'ın at ve rahvan adına gözlerinin paslarını sileceklerini belirtti.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ise "Hasta Konukevi ve Organik Pazar gibi Konya'da ilk olan yatırımlarla birlikte yapacağımız bu yatırım da yine bir ilk olacak. Geleneksel ata sporlarımız olan; yağlı güreş, cirit, binicilik, okçuluk gibi günümüzde unutulmuş alanlarda çalışma yapmak, sporcu yetiştirmek, müsabakalar tertip etmek için yapılacak bu tesis kısa zamanda Konya'nın, hizmetine girecek" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile merkezin temeli atıldı.

Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler