YURTHABER

Mersin
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mersin’de ’Anneler Günü’nde 8 bin çiçek dağıtılacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ’Anneler Günü’nde, Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi bünyesindeki 20 kadının el emeğiyle yetiştirdiği 8 bin çiçeği annelere ulaştıracak.Mersinden Kadın Kooperatifi bünyesinde sera ve çiçekçilik eğitimi alan 20 kadın, Büyükşehir Belediyesinin serasında hummalı bir çalışma yürüttü ve annelere ulaştırılacak 8 bin adet sukulenti hazırladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ’Anneler Günü’nde, Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi bünyesindeki 20 kadının el emeğiyle yetiştirdiği 8 bin çiçeği annelere ulaştıracak.
Mersinden Kadın Kooperatifi bünyesinde sera ve çiçekçilik eğitimi alan 20 kadın, Büyükşehir Belediyesinin serasında hummalı bir çalışma yürüttü ve annelere ulaştırılacak 8 bin adet sukulenti hazırladı. Mersin Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Meral Seçer, kooperatif kurucu ortağı Eylem Bozdoğan, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu ile Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Göher Şahin ile birlikte belediye serasını ziyaret ederek, sukulent üretimi yapan kadınlarla bir araya geldi. Meral Seçer, kadınların ’Anneler Günü’nü kutladı.
Kadınların hazırladığı hediyeler, annelere sunulacak
Büyükşehir Belediyesi, kadınların hazırladığı bu mütevazı hediyeyi, ’Anneler Günü’nde Mersinli kadınlara sunacak. Korona virüs salgını nedeniyle bu yıl kamusal alanlarda ve toplu yaşam alanlarında dağıtım yapılmayacak. Bu nedenle sukulentler, annelere evlerinde teslim edilecek. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri,çalışmak zorunda olan annelere ise işyerlerinde ’Anneler Günü’ çiçeklerini hediye edecek.
Kooperatifin kurucu ortağı Eylem Bozdoğan, “Kadınlarımız şu anda 8 bin adet sukulent hazırladı. Çalışmalarımız yaklaşık 3-4 gün sürdü. Kadınlarımız, daha önce de bu ürünlerin çoğaltılması, bakımlarının yapılması ile ilgili hem eğitim almıştı hem de çalışmaları vardı” dedi.
Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu da bu yılki ’Anneler Günü’nde kapı kapı dolaşarak ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek, her kesimden ve her yaştan anneye ulaşacaklarını ve sukulentleri sunacaklarını söyledi.

Mersin’de ’Anneler Günü’nde 8 bin çiçek dağıtılacak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler