KOCAELİ (A.A) - Bir restoranda yapılan tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Celalettin Yaylak, ''Bizden 'İhmal edilen Gebze için gereğini yapacak mısınız?' diye söz istenmişti. Biz de Gebze'nin layıkıyla temsil edileceğini söylemiştik. Bugün bu sözümüzün arkasındayız. Gebze 6 milletvekili ile ödüllendirildi artık Gebzeliler de bu milletvekili adayların arkasında duracağına inanıyorum'' dedi.
Milletvekili aday sıralamasının birinci sırasında yer alan Lütfü Türkan, partisinin Gebzeli adaylara verdiği önemi çok iyi değerlendireceğine ve sahip çıkacaklarına inandıklarını söyledi.
Türkan, şöyle devam etti:
''4 yıl aradan sonra yeniden adaylık için karşınızdayım. Aradan geçen zaman içinde Gebze'de yine değişen bir şey yok, yine her taraf toz toprak. 4 yıl önce seçim bürosu Gebze'ydi. Bu yüzden Kocaeli'de taşralı muamelesi gördüm. Bugün 11 milletvekilinin de 6'sı Gebzeli. Gebze kamuoyunun bunu çok iyi değerlendireceğinden, bizlere sahip çıkacağından hiç kuşkum yok.''
Konuşmaların ardından milletvekili adayları Lütfü Türkan, Ruhi Çavdar, İsmail Kurt, Hilal Elmas, Çağdaş Duyar, Rıza Ağdağ, Mehmet Veysel Besnili, İsmail Okumuş, Veysel Çelik ve Hamit Kuş, basın mensuplarına tanıtıldı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz