YURTHABER

Muğla
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milas’ta fuar için geri sayım başladı

2.

Milas’ta fuar için geri sayım başladı

2. Güney Ege Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebek Fuarı 5 Şubat Çarşamba günü Milas’ta kapılarını açarak, 9 Şubat Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.
Sergileme hazırlıklarının tamamlandığını belirten organizasyon temsilcisi Yavuz Hakbilir, “Stant hazırlıklarımızı tamamladık ve bugünden itibaren de firmalarımıza teslim etmeye başladık. Fuarımız bu sene stant alanları ve firma sayısı olarak yüzde 50 daha büyüdü. Geçen yıl 46 firma ile başladığımız fuarımıza bu sene 70 firma katıldı. ‘2. Güney Ege Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebek Fuarı’ öncesi çok etkili reklam çalışmaları ile tüm Güney Ege’ye tanıtımlarımızı yaptık. Geçen yıl 46 bin olan ziyaretçi sayımızın bu sene bu sayının ikiye katlanacağını tahmin ediyoruz” dedi.
Hakbilir, Milas’ta güzel bir fuar kültürünün oluştuğunu belirterek, fuara destek olan, başta Milas Belediyesi, Milas Kaymakamlığı, Milas Ticaret ve Sanayi Odası, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile STK’lara teşekkür ederek, Çarşamba günü saat 11’de yapılacak olan açılışa halkımızı davet etti.
Ayrıca fuar süresince çocukları da düşündüklerini belirten Yavuz Hakbilir, çocuk oyun alanının bu sene yine açılacağını sözlerine ekledi.
‘2. Güney Ege Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebek Fuarı’ 5 - 9 Şubat tarihlerinde 5 gün boyunca 10 ile 19 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Milas’ta fuar için geri sayım başladı

Milas’ta fuar için geri sayım başladı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler