YURTHABER

Muğla
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milas’ta Patik projesi başarılı şekilde devam ediyor

Muğla’nın Milas ilçesinden bir okulun ve Türkiye’den çeşitli üniversitelerden katılımcıların kurucusu olduğu Patik projesi Milas İlçe Milli eğitim Müdürlüğü’nün katkıları ile devam ediyor.Milas Beçin İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Kader Duman’ın kurucularından olduğu PATİK projesi “Patikle Başla Kitapla Yaşa” sloganıyla Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleriyle sürdürülüyor.Milas’tan Beçin İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Kader Duman, Fatih İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Sevil Ay, Akyol İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Simge Güngör’ün de yer aldığı proje hakkında bilgi aktaran Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, “Okul öncesi dönem çocuğun 0 - 72 ay dönemini kapsayan fiziksel, zihinsel, dil, sosyal ve duygusal, yönden geliştiği kritik bir dönemdir.

Milas’ta Patik projesi başarılı şekilde devam ediyor

Muğla’nın Milas ilçesinden bir okulun ve Türkiye’den çeşitli üniversitelerden katılımcıların kurucusu olduğu Patik projesi Milas İlçe Milli eğitim Müdürlüğü’nün katkıları ile devam ediyor.
Milas Beçin İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Kader Duman’ın kurucularından olduğu PATİK projesi “Patikle Başla Kitapla Yaşa” sloganıyla Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleriyle sürdürülüyor.
Milas’tan Beçin İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Kader Duman, Fatih İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Sevil Ay, Akyol İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Simge Güngör’ün de yer aldığı proje hakkında bilgi aktaran Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, “Okul öncesi dönem çocuğun 0 - 72 ay dönemini kapsayan fiziksel, zihinsel, dil, sosyal ve duygusal, yönden geliştiği kritik bir dönemdir. Bu dönemde çocuğa verilecek desteğin niteliği ve derecesi oldukça önemlidir. Çocuklar doğuştan öğrenmeye meraklıdırlar ve bu merakla sürekli sorular sorarlar. Çocuğun sorusuna verilen cevaplar ve çocuğa sorulan her yeni soru, yeni meraklar uyandırır ve çocuğun düşünerek keşfetmesine olanak sağlar. Bu bağlamda bu projenin amacı bilişsel gelişimin çok hızlı olduğu okul öncesi dönemde çocuğun gelişimsel ihtiyaçlarının gözetilerek kitaplar yoluyla çocukların soru sorma, sorgulama, problem çözme, eleştirel düşünme ve tasarım odaklı düşünme becerilerinin felsefi düşünme ve üst düzey düşünme becerilerinin geliştirilmesidir. Proje ile bebeklikten itibaren çocuklarda okuma kültürünün ve okuyucu kimliğinin gelişmesi, kitap seçimi, yetişkinlerin çocuklara kitap okuma teknikleri, düşünme sorgulama süreçlerini desteklemeyi hedeflemekte. Bu hedefe ulaşmak için sınıf, ev, kütüphane, müze, park, bahçe gibi mekanların ortam yönünden zenginleştirilmesi ve daha etkin kullanılması planlanmakta” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler