YURTHABER

Antalya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muratpaşa'nın Melekleri Yarı Final İçin Fransa'ya Uçuyor

Challenge Kupası yarı final ilk maçı için Fransa'ya gidecek Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı'nın son...

Muratpaşa'nın Melekleri Yarı Final İçin Fransa'ya Uçuyor

Challenge Kupası yarı final ilk maçı için Fransa'ya gidecek Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı'nın son antrenmanını Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve kulüp yöneticileri de izledi.

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol takımı, Challenge Kupası yarı final ilk maçıında deplasmanda Fransa'nın Fleury Loiret Handball takımı ile karşılaşacak. 1 Nisan Pazar günü saat: 18:00'de Salle Albert Auger Spor Salonu'nda oynanacak mücadeleyi Macaristan'dan Ferenc Bonifert ve Viktor Olah hakem ikilisi yönetecek. Maçın gözlemciliğini ise İtalya'dan Marco Tosi Brandi yapacak.

Challenge Kupası'nda zirveye giden basamakları birer birer çıktıklarını belirten, Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, "Challenge Kupasında ikinci kez finale yükselerek başarımızın tesadüf olmadığını göstermek istiyoruz.. Fransa'dan alacağımız avantajlı sonuçla 5 Nisan Perşembe günü Antalya'da oynanacak rövanş karşılaşmasını kolay hale getirmek ve finale çıkan takım olmak istiyoruz" diye konuştu.

Muratpaşa Belediyesporlu oyuncuların son antremanını Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve kulüp yöneticileri de izledi. Muratpaşa Belediyesporlu oyunculara olan güvenini bir kez daha tekrarlayan Başkan Evcilmen "Biz iyi bir takımız ve pazar günü rakibi kendi sahasında mağlup ederek rövanş için avantaj sağlayacağımızı umut ediyorum. Enerjinizi sonuna kadar harcayarak, Muratpaşa'nın ve Antalya'nın gücünü tüm Fransa'ya gösterin" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler