YURTHABER

Antalya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MURGEM uzaktan eğitime geçti

Muratpaşa Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (MURGEM) pandemi nedeniyle uzaktan eğitime başladı.Daha önce pandemi önlemleri alarak yüz yüze eğitim veren MURGEM, son genelgeler doğrultusunda uzaktan eğitime geçti.

Muratpaşa Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (MURGEM) pandemi nedeniyle uzaktan eğitime başladı.
Daha önce pandemi önlemleri alarak yüz yüze eğitim veren MURGEM, son genelgeler doğrultusunda uzaktan eğitime geçti. Uzaktan eğitim kapsamında öğrenciler derse özel bilgisayar programıyla bağlanıp, öğretmenlerin ders anlatımlarını dinleyip, soru çözümü gibi aktif katılımda sağlıyor.
Öğrencilerin bir kayıp yaşamaması için gerekli tüm önlemleri ivedilikle aldıklarını söyleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Öğretmenlerimiz tıpkı yüz yüze eğitimde olduğu gibi özveriyle görevlerini yerine getiriyor. Tablet veya bilgisayardan, özel programlar aracılığıyla bağlanan öğrencilerimiz, müfredatın öngördüğü dersleri dinlerken aynı zamanda inkeraktif katılım sağlayıp, soru çözümleri yapıyor” dedi.
Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlıklarının belirlediği yeni normallere göre yüz yüze eğitim verdiklerini ancak yeni genelgelerle uzaktan eğitime geçtiklerini belirten MURGEM Müdürü İsmail Ünal; “Yeni kısıtlamalara müteakip öğrencilere uzaktan eğitim vermeye başladık. Kesintisiz bir şekilde öğrencilerimizi mağdur etmeden uzaktan eğitime devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

MURGEM uzaktan eğitime geçti

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler