YURTHABER

Muğla
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mutlu Çelik, Muğlaspor yönetimini eleştirdi

Eski hakem Mutlu Çelik, son 5 haftada 1 puan alarak kötü gidişatını sürdüren TFF 3’üncü Lig 3’üncü grup ekiplerinden Muğlaspor’un yönetimini yaptığı basın toplantısı ile eleştirdi.

Mutlu Çelik, Muğlaspor yönetimini eleştirdi

Eski hakem Mutlu Çelik, son 5 haftada 1 puan alarak kötü gidişatını sürdüren TFF 3’üncü Lig 3’üncü grup ekiplerinden Muğlaspor’un yönetimini yaptığı basın toplantısı ile eleştirdi. Çelik ayrıca Muğlaspor tarafından hakkında yapılan suç duyurusu da değerlendirdi.
Çelik, "Ben sosyal medyada yaptığım yorumu tüm Türkiye genelinde yapılan hatalar üzerine söyledim. Bir kişi ya da kurumu hedef almadım. Ben kulüp başkanı ve yöneticilerine kesinlikle ’Şerefsiz’ demedim. Bu kulüpte alt yapı takımları geçen sene çok iyi dereceler yaptı. Herkes ’Muğlaspor’da neden alt yapıdan futbolcu çıkmıyor’ diyor. Hayır, Muğlaspor’un alt yapısından futbolcu çıkıyor. Fakat biz onlara fırsat vermiyoruz. TFF’nin sitesinden Muğlaspor’un son 4 yılda kaç futbolcu aldığına bakın. 150’ye yakın futbolcu alınmış. Gidere bir bakın arkadaşlar. Son 5 maçta 1 puan almşız. Bizim çocuklarımızla çıksak aynısını alırdık, belki daha iyi sonuçlar alırdık. Ben futbolcuları, hocayı eleştirmiyorum. Bakış açısını eleştiriyorum" dedi.
Mutlu Çelik, "Ben çatışma kültürü ile büyüdüm. O yüzden lakabım ’Deli Mutlu’. Ben deli değilim. Rol yapan insanlar deli. Kapalı kapılar arkasında ’Bunu kulübe sokmayın, futbolculara muhattap olmayın’ diyorlar. Hocalara bile söylüyorlar. Mutlu Çelik ile muhattap olmayın diye. Siz bu şehir için ne yaptınız. Kendi ticaretiniz için buradasınız. O zaman kendi ticaretinizi yapın. Çekten dolayı hapise gireceksin. Daha kendi ticaretini yapamıyorsun. Çekini ödemezsen hapise gireceksin" diye konuştu.
Çelik açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: " Federasyondan alt yapı için para geliyor. Bunu alt yapıya harcamak zorundalar. Çocuklar erken saatte deplasmana gidiyorlar. Çocuklar ve maaşlarını alamayan alt yapı hocaları zor durumdalar. Federasyondan gelen parayla ise kendi açıklarını kapatıyorlar. Gücünüz yoksa yapmayın. İki sene önce velilerden 25 bin lira para toplandı malzeme için. Bu para ortada yok. Veliler kendileri ödüyor çocuklarının malzeme paralarını. Böyle bir alt yapı sistemi olmaz.
Benim başkan adaylığımdan sonra rahatsızlıklar başladı. Erol Başkan bana, ’Seni belediye istemedi’ dedi. Ben anlamadım. Sorgulamadım. İstemeyebilirler. Ben 5,5 mlyon lira sponsorlarımla geldim. Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün önderliğinde bir toplantı yapıldı. Ben belediyelerden yardım istemediğimi, belediyeler yardım etmek isterse de hayır demeyeceğimi söyledim. Belediyelerden de bu külfeti almak istemiştim. Fakat arkamdan iş çevirildi ve ben de bu tiyatronun içinde bulunmam diyerek çekildim. Şimdi görüyoruz, malzeme ortada."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler