YURTHABER

Sinop
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mutlu şehrin mutlu üniversitesinde rektör yeniden Nihat Dalgın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 11 üniversite rektörü ataması yapıldı.

Mutlu şehrin mutlu üniversitesinde rektör yeniden Nihat Dalgın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 11 üniversite rektörü ataması yapıldı. Atanan 11 rektör arasında Sinop Üniversitesi’ne Prof. Dr. Nihat Dalgın yeniden rektörlüğe seçildi.
Prof. Dr. Nihat Dalgın, yeni rektörlük dönemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Rektör Dalgın, açıklamalarında; “Yükseköğretim kurulumuzun teveccühü, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ve onayı sonucunda 27 Temmuz günü itibarıyla ikinci defa Sinop Üniversitesi rektörlüğüne atanarak, şehrimize ve ülkemize hizmet edecek olmanın sevincini ve mutluluğunu yaşamaktayım. 4 yıllık görev süremiz boyunca kararlı adımlarımız ve yürüttüğümüz bilimsel/akademik çalışmalarla bölgesinin etkin gücü haline gelen Sinop Üniversitemizin, bundan sonraki süreçte ulusal ve uluslararası saygınlığını daha da artırması için aynı aşk ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
“Üniversitemizi, şehrine ve bölgesine katkısının daha üst seviyelere çıkması hedefimizdir” diyen Rektör Dalgın, “Sinop Üniversitesi yönetimi olarak bundan sonraki süreçte de; tüm çalışanlarımız ve öğrencilerimiz için mutlu ve huzur dolu, fikirlerin özgürce söylenip tartışıldığı, akademik bir atmosferin hüküm sürdüğü, tarafsız, bütünleştirici ve çoğulcu bir yönetim anlayışını muhafaza etmeye devam edeceğiz” dedi.
Prof. Dr. Nihat Dalgın, gelecek planlarını eylem planı hazırlayarak hedefleri belirleyip 4 yıl boyunca bu hedeflere yönelik çalışmalar sürdürebileceğini belirtti.
Konuşmasının sonunda Dalgın, “Daha büyük ve daha saygın bir Sinop Üniversitesi hedefine doğru çalışmalarımız artan bir tempo ile devam edecektir” dedi.

Mutlu şehrin mutlu üniversitesinde rektör yeniden Nihat Dalgın

Mutlu şehrin mutlu üniversitesinde rektör yeniden Nihat Dalgın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler