Günaydın! 25 Mart günün ilk haber özetine hoş geldiniz!
Mynet'in Sesi olarak günün öne çıkan başlıklarını sizler için derledik.
İşte başlıyoruz...
Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınıp sonrasında tutuklanmasıyla beraber CHP'lilerin Saraçhane nöbeti devam ediyor. Genel Başkan Özgür Özel, dün yaptığı konuşmada Espressolab için boykot çağrısı yaparak boykot edilmesi gereken firmaları tek tek açıkladı.
İstanbul Saraçhane'deki gösteri sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, merhum annesine ve ailesine yapılan hakaretlere Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun tepki gösterdi. Altun, "Bu aşağılık hareketlerin hesabı sorulacak" dedi. Öte yandan Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve çok sayıda bakan da yaşananlara tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, merhum annesine ve ailesine yapılan hakaretlere tepkiler peş peşe gelirken bir tepki de CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den geldi. Özel, "Bir siyasetçinin ailesine kötü söz söyleyen, küfür eden bizden değildir. O küfrü kendi anneme edilmiş sayıyorum" ifadelerini kullandı.
Sabah haber özetimizin sonuna geldik. Gelişmelerle yeniden buluşmak üzere!