Samsun'un Havza ilçesinde özel bir dershanenin öğrencileri, Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, burada kalan yaşlı ve engellilerin Anneler Günü ile Engelliler Haftası'nı kutladı.
Dershane öğrencileri, Anneler Günü ve 10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle, Dershane Müdürü Ekrem Köse ve öğretmenleri eşliğinde, Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Burada kalan yaşlı ve engellilere çiçek, kolonya ve lokum ikram eden öğrenciler, yaşlı ve engellilerle sohbet etti.
Huzurevi sakinlerinden 98 yaşındaki Selahattin Şahin, “Ziyaretten ötürü çok mutlu olduk. Bizleri hatırlayıp geldiğiniz için teşekkür ederim. Duygularımı anlatamıyorum. Kendi torunlarım gelmiş kadar sevindim” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz