YURTHABER

Samsun
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Okçuluk Salon Federasyon Kupası Samsun'da devam ediyor

Klasik yay erkekler ve kadınlarda İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ilk sırayı aldı - Makaralı yay erkeklerde Demka Okçuluk, kadınlarda Spor AŞ Gençlik ve Spor Kulübü adını zirveye yazdırdı

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen 2022 Salon Federasyon Kupası müsabakaları Samsun'da sürüyor.

İlkadım Okçuluk Tesisleri'nde gerçekleştirilen müsabakalara, Türkiye genelinde 69 kulüpten 317 sporcu katılıyor.

Turnuvanın üçüncü günündeki klasik yay takım müsabakalarını erkeklerde İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü birinci tamamlarken, olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz'un kadrosunda bulunduğu İstanbul Okçuluk Gençlik Spor ikinci, Okçular Vakfı Spor Kulübü de üçüncü oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, klasik yay kadınlarda da ilk sırayı elde etti. Bu kategoride Okçular Vakfı Spor Kulübü ikinci, Ankara DSİ Spor Kulübü üçüncü sırada yer buldu.

Kupayı makaralı yay erkeklerde Demka Okçuluk birinci, Okçular Vakfı Spor Kulübü ikinci, Spor AŞ Gençlik ve Spor Kulübü üçüncü bitirirken, kadınlarda Spor AŞ Gençlik ve Spor Kulübü birinci, Okçular Vakfı Spor Kulübü ikinci, Anka Okçuluk Spor Kulübü de üçüncü olmayı başardı.

Müsabakaları takip eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz ve dereceye giren sporcuları tebrik etti.

Okçuluk Milli Takımlar Teknik Direktörü Yusuf Göktuğ Ergin'den bilgi alan Karaaslan, "Milli takımın başarılarıyla büyük gurur duyuyoruz. Mete Gazoz, olimpiyat şampiyonu olarak bize ve Türk halkına çok büyük gurur yaşattı. Ben inanıyorum ki diğer sporcularımız da uluslararası müsabakalarda altın madalyalar kazanarak ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çektirecek ve bizlere yeni mutluluklar yaşatacaklardır." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler