YURTHABER

Muğla
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Okulda Kaza

Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak beldesindeki Neşe Doğan İlköğretim Okulunda meydana gelen kazanın ardından 10 yaşındaki...

Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak beldesindeki Neşe Doğan İlköğretim Okulunda meydana gelen kazanın ardından 10 yaşındaki Pınar taburcu olurken, yoğun bakımdaki arkadaşı Nazlı ise servise alındı. Dün sabah saatlerinde Neşe Doğan İlköğretim Okulunun çatısından düşen su deposu 10 yaşındaki 4/A sınıfı öğrencilerinden Nazlı Altun, Pınar Sagıt’ın üstüne düşmüş ve 2 öğrenci yaralanmıştı. Altun, beyin kanaması geçirerek ameliyata alındı. Sagıt ise müşahade altına alındı. Bu sabah Pınar Sagıt, annesi Adile ve babası Durmuş ile birlikte Yalıkavak beldesindeki evlerine döndü.

Pınar Sagıt, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak olay anını anlattı. Boyun bölgesinin ağrıdığını belirten Sagıt, şöyle konuştu: “Teneffüse çıkmıştık. Nazlı ile beraber bir anda ne oldu bilmiyorum. Gözümüzü açtığımızda başımızda öğretmenlerimiz ağlıyordu. Bizi hastaneye kaldırdılar. Arkadaşımın durumu daha ağır inşallah biran önce iyileşir.”

Pınar’ın annesi ve babası ise “çok korktuk ne olduğunu anlamadık. İki yavrumda yerde yatıyordu görünmez kaza işte. Allah acılarını göstermesin. Pınar ile Nazlı birbirine çok benzerler. Her yere beraber giderler. O yüzden karışıklık yaşandı hastanede” dedi.

NAZLI’NIN DURUMU İYİYE GİDİYOR

Nazlı Altun beyin kanaması geçirip ameliyata alınmıştı. Ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan 10 yaşındaki Altun, bugün servise alındı. Annesi Satı ve babası Sinan’ın bir saniye başından ayrılmadıkları Nazlı'yı, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan ve Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Oğuz Şahin ziyaret etti. Bodrum Kaymakamı Gödekmerdan aileden durumu ile bilgi alarak soruşturma açıldığını söyledi.

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Bodrum Devlet Hatanesi Başhekimi Oğuz Şahin de, Nazlı’nın hayati tehlikeyi atlattığını ifade ederek “Bugün servise aldık. 10 gün daha hastanemizde kalacak. Psikolojik travma nedeni ile doktorlarımızdan destek alacak" dedi.

ŞİKAYETÇİ DEĞİLLER

Nazlı'nın babası Sinan Altun, okuldan şikayetçi olmadığını belirterek “Boş bir su deposunun okul çatısında ne işi var. Sadece yetkililerden bu durumu araştırmalarını istiyoruz” dedi.

Öte yandan Neşe Doğan İlköğretim Okulu'na Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı'ndan dört müfettiş gelerek incelemelerde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler