YURTHABER

Ordu
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ordu’da "Motosiklet Festivali"

Ordu’da "Motosiklet Festivali"

Ünye ilçesinde bu yıl ilki gerçekleştirilen Motosiklet Festivali (MOTOFEST) başladı.

Ünye Belediyesi ile Ünye Gençlik ve Motosiklet Spor Kulübü işbirliğince organize edilen festivale, yurt dışı ve Türkiye'nin farklı illerinden gelen 500'ün üzerinde motosiklet tutkunu katıldı.

Çınarsuyu Tesisleri'nde bir araya gelen katılımcılar, uzun kuyruk oluşturdukları motosikletleriyle şehir turu attı. Cumhuriyet Meydanı'na ulaşan katılımcılar, burada motosikletleri ile gösteri sundu.

Evlenecek çift, Zeynep Ceren Yalçın gelinliğiyle, Süleyman Yurt da damatlığıyla festival için alana geldi.

Motosiklet tutkunu olan gelin ile damat, alanda müzik eşliğinde oynadı, motosikletler önünde fotoğraf çektirdi. Katılımcılar da evlenecek olan çifte ömür boyu mutluluk diledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden zamanlarını ve işlerini bırakarak gelenlere, böyle güzel atmosferi Ünye'ye yaşattıkları için teşekkür etti.

AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ise motor sporlarının salgın sürecinde özlem duydukları sporlardan biri olduğunu belirterek, "Etkinliğimizi bundan sonra geleneksel hale getirmenin gayreti içerisinde bulunacağız." dedi.

Ünye Gençlik ve Motosiklet Spor Kulübü Başkanı Musa Coşkan da motosikletin kadim dostlarıyla bir arada olmaktan çok mutlu olduklarını aktararak, "Kardeşliğin, dostluğun, merhametin, arkadaşlığın her şeyi burada." diye konuştu.

Festival, çeşitli etkinliklerin ardından yarın sona erecek.

Ordu’da "Motosiklet Festivali"

Ordu’da "Motosiklet Festivali"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler