Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Ordu Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne görevli polis memuru Atakan (36) ile kızı Nisa Ayvaz (6) için Ordu İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.
Polis Memuru Atakan Ayvaz ve kızı Nisa Ayvaz'ın cenazeleri Ünye Belediyesine ait cenaze aracıyla Ordu İl Emniyet Müdürlüğü önüne getirildi.
Burada Polis Memuru Atakan Ayvaz'ın öz geçmişinin okunmasının ardından saygı duruşunda bulunulup dualar edildi.
Bu sırada Polis Memuru Atakan Ayvazı'ın törende hazır bulunan yakınları göz yaşlarını tutamayarak ağladığı gözlendi.
Cenaze törenine Ayvaz'ın kazada yaralanan 1 yaşındaki oğlu Serkan Ayvaz'da getirildi.
Cenazeler daha sonra Samsun'a gönderildi.
Öte yandan Polis Memuru Atakan Ayvaz'ın 13 yıllık polis memuru olduğu, yıllık izin için gittiği Bursa'dan görev yeri Ordu'ya gelirken kaza yaptığı öğrenildi.
Ayvaz için yarın Samsun'un 19 Mayıs İlçesi'dne düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verileceği bildirildi.
-Olay-
Samsun'dan Ordu yönüne giden Ordu Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne görevli polis memuru Atakan Ayvaz yönetimindeki 58 FE 158 plakalı otomobil, Atatürk Mahallesi'nde karşı yönden gelen Ercan Çelik'in (37) kullandığı 34 ZM 9163 plakalı otomobille çarpışmış, kazada Polis Memuru Atakan Ayvaz, kızı Nisa Ayvaz ve diğer araç sürücüsü Ercan Çelik hayatını kaybetmişti.
Kazada aynı zamanda Ayvaz'ın eşi Kevser ile oğlu Serkan Ayvaz ve diğer araçta bulunan Anıl (20), Tolga Çelik (18) ve Hulusi Akkaya (38) yaralanmıştı.
Muhabir: Hayati Akçay - Eyüp Elevülü
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz