YURTHABER

Bilecik
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Osmaneli'nden kısa kısa

Bilecik İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ertan Yıldız, Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan'ı ziyaret etti.

Bilecik İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ertan Yıldız, Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan'ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Isıkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bir süre sohbet eden Isıkan, Kıdemli Albay Yıldız'a, ziyaret anısına butik otel olarak işletmeye açılan ve kurulduğu 1907 yılından 23 Ağustos 1966 yılına kadar jandarma karakolu olarak hizmet veren binanın orijinal resmini hediye etti.

-Turizm Haftası etkinlikleri

(Fotoğraflı)

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Osmaneli Ticaret Meslek Lisesi tarafından program düzenlendi.

Okul Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Kaymakam Ali Ada, Garnizon Komutanı Jandarma Başçavuş Hüsamettin Korkmaz, Belediye Başkanı Mehmet Isıkan, ilçe Emniyet Müdürü Hicri Görgün, ilçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş, okul müdürleri ve öğretmen ile öğrenciler katıldı.

Etkinlik, Okul Müdürü Ömer Yüce'nin, günün anlam ve önemini belirten konuşması, şiirlerin okunması ve Ticaret Meslek Lisesi halkoyunları ekibinin gösterisiyle sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler