YURTHABER

İstanbul
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öz amcası tarafından kaçırıldı

İstanbul'da bir kız, öz amcasının da aralarında bulunduğu 3 kişi tarafından kaçırılırken, polisin dikkati sayesinde kurtarıldı.

Öz amcası tarafından kaçırıldı

İstanbul'da 19 yaşındaki bir genç kız , öz amcasının da aralarında bulunduğu 3 kişi tarafından kaçırılırken, bir polisin dikkati sayesinde kurtarıldı. Plakası olmayan şüpheli otomobilin peşine düşen polis, otomobili durdurdu ve eşine ender raslanır kız karçırma olayı ortaya çıktı. Son anda kurtarılan 19 yaşındaki E. A. bir taraftan hüngür hüngür ağlarken bir taraftan da "Allah belanı versin sen nasıl amcasın" diye bağırıyordu.

Koruma Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekibi plakası olmayan seyir halindeki bir aracı şüphe üzerine durdurdu. Araçtaki genç kızın panik halinde olduğunu gören polis, diğer 3 kişiyi aşağı indirip yere yatırdı. Takviye ekip gelmesini bekleyen polis , ilk olarak araç içinde bulunan 19 yaşındaki E.A'yı koruma altına aldı.

Öz amcası tarafından kaçırıldı | www.mynet.com/video

Genç kız şok içerisinde ağlarken olay yerine Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı takviye polis ekipleri de geldi. Polisler yerden kaldırdıkları üç kişiyi kelepçeleyerek gözaltına aldı.. Bu sırada E.A amcası olduğunu söylediği kişiye ise, "Allah belanı versin sen nasıl amcasın? " diyerek tepki gösterdi.

AMCA VE İKİ KİŞİ TUTUKLANDI Olayı anlatan E.A. "Ben Eyüp'e gezmeye gitmiştim araca atıp beni kaçırdılar. Birisi de amcam" diye konuştu. Aralarında genç kızın amcası, genç kızın kaçırıldığı iddia edilen kişinin de bulunduğu üç kişi polis otosuna bindirilirken soruları cevapsız bıraktı. Ayaklarının çıplak olduğu görülen E.A. 'nın kaçırılırken bacağının kapıya sıkıştığı ve bu nedenle aksadığı öğrenildi. Yalın ayak ekip otosuna bindirilen E.A. ve üç zanlı Şehit Salih Sevgican Polis Merkezine götürüldü. Yapılan araştırmada genç kızın amcası tarafından istemediği bir kişiye kaçırıldığı ortaya çıktı. Karakolda ifadeleri tamamlanan üç şüpheli ve onlara yardım ettiği tespit edilen bir kişi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler