YURTHABER

Aydın
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pazar etiketleri artık sudan etkilenmeyecek

Hayat şartlarının her geçen gün zorlaştığı günümüzde teknoloji ile tüketiciyi buluşturup gıda maddelerinin en doğal hali ile saklanmasını sağlayan Uğur Derin Dondurucu, üretici ile tüketici arasında köprü olmaya başladı.

Pazar etiketleri artık sudan etkilenmeyecek

Hayat şartlarının her geçen gün zorlaştığı günümüzde teknoloji ile tüketiciyi buluşturup gıda maddelerinin en doğal hali ile saklanmasını sağlayan Uğur Derin Dondurucu, üretici ile tüketici arasında köprü olmaya başladı. Semt pazarlarında zorunluluk haline gelen fiyat etiketi uygulaması kapsamında pazarcılara yardımcı olmak amacıyla Uğur Derin Dondurucu tarafından yağmur, çamur ve soğuk ve sıcaktan etkilenmeyen milyonlarca etiket hazırlanıp pazarcılara dağıtıldı.
Pazarcıların etiket sorununu gidermenin yanında tüketiciyi de bilinçlendirmek için çeşitli çalışmalar yürüten Uğur Derin Dondurucu pazar yerlerinde tüketicileri de bilinçlendirmeye başladı. Pazarcılara sürekli kullanabilecekleri hazır etiket dağıtan Uğur Derin Dondurucu görevlileri, vatandaşlara da hangi ürünün ne zaman ve hangi şartlarda dondurucuya alınıp saklanabileceği konularında vatandaşları bilinçlendirdi.
Teknoloji sayesinde gıda maddelerinin ilk günkü tazeliği ile bir yıl boyunca saklanmasını sağladıklarını belirten Uğur Soğutma Pazarlama Direktörlüğü ”Gerek yaşam koşulları gerekse iklim koşullarının değişmesine paralel olarak yiyecekleri saklama koşulları da değişti. Artık insanlarımız kurutma işlemini yapamadığı için ürünleri taze olarak saklamaya başladı. Geleneksel saklama yöntemleri teknolojik saklama yöntemlerine dönüştüğü için vatandaşlarımıza hangi ürünün hangi zamanda ve hangi şartlarda saklanması gerektiğini aydınlatıyoruz. Bir yanda pazarcı esnafının etiket sorununu çözmeye çalışırken diğer yandan da vatandaşlarımızı bilinçlendiriyoruz. Bu aynı zamanda insanlarımızın daha ekonomik ve daha sağlıklı beslenmesine de vesile oluyor” diye konuştu.

Pazar etiketleri artık sudan etkilenmeyecek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler