YURTHABER

Kütahya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pazarlar’da bir köy daha karantinada

Kütahya’nın Pazarlar ilçesine bağlı Sofular köyü artan korona virüs nedeniyle 15 gün karantinaya alınırken, ilçedeki tüm okul yurtları ise 1 hafta kapatıldı.Pazarlar ilçe merkezi ve köylerde korona virüs vakalarının artması sebebiyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni tedbirler alındı.

Pazarlar’da bir köy daha karantinada

Kütahya’nın Pazarlar ilçesine bağlı Sofular köyü artan korona virüs nedeniyle 15 gün karantinaya alınırken, ilçedeki tüm okul yurtları ise 1 hafta kapatıldı.
Pazarlar ilçe merkezi ve köylerde korona virüs vakalarının artması sebebiyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni tedbirler alındı. İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından 5 Kasım tarihinden itibaren Sofular köyü giriş çıkışının 15 gün süreyle kapatılmasına, Sofular köyündeki vaka artışı ve temaslı sayısının artması sebebiyle kahvehanelerin karantina boyunca faaliyetlerinin tamamen durdurulmasına, Sofular Köyünde faaliyette olan tekstil atölyesinin Covid-19 tedbirleri kapsamında karantina süresince kapatılmasına, İlçe merkezi ve köylerdeki tüm restoran, lokanta, pastane, kafe, kafeterya, gibi (marketler hariç) işletmelerinin saat 21.00’dan itibaren sadece paket servisi yapmalarına izin verilmesine, Pazarlar’da bulunan ilkokul, ortaokul ve liselere ait pansiyon yurtlarının bir hafta süre ile tamamen kapatılmasına karar verildi.
Pazarlar Kaymakamı Mehmet Soylu, “Tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen korona virüs salgınından vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek adına yeni tedbirler aldık. Sofular köyünde Korona virüs vakalarının artması sebebiyle Sofular köyümüzü 15 gün süreyle karantina altına alınmasına, Devletimizin tüm kurumları ile bu salgının yayılması ve vatandaşlarımızın hayatlarını tehdit etmesini engellemek için tedbirleri aldık. Vatandaşlarımızı aldığımız tedbirlere kendi sağlığımız için uymaya davet ediyorum” dedi.

Pazarlar’da bir köy daha karantinada

Pazarlar’da bir köy daha karantinada

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler