YURTHABER

Eskişehir
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polis, Televizyondaki Sözlerden Şüphelendi, 11 Yıl Önce Işlenen Cinayeti Aydınlattı

Eyüp KELEBEK/ESKİŞEHİR, (DHA)- ESKİŞEHİR'de 11 yıl önce ortadan kaybolan Hasan Çiloğlu'nun yakınları ile birlikte arkadaşı olduğu için bir televizyon programına

Polis, Televizyondaki Sözlerden Şüphelendi, 11 Yıl Önce Işlenen Cinayeti Aydınlattı

Eyüp KELEBEK/ESKİŞEHİR, (DHA)- ESKİŞEHİR'de 11 yıl önce ortadan kaybolan Hasan Çiloğlu'nun yakınları ile birlikte arkadaşı olduğu için bir televizyon programına katılan Ayhan Demir'in çelişkili konuşmaları polisin dikkatinden kaçmadı. Polisler, Demir'in Eskişehir'deki evinin bahçesinde Hasan Çiloğlu'nun su kuyusuna atılmış kafatası, kemik ve giysi parçalarını buldu. Demir, arkadaşını alacak meselesinden öldürdüğünü itiraf etti.
Eskişehir'de oturan Hasan Çiloğlu, 2006 yılı Nisan ayında ortadan kayboldu. Yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu. Hasan Çiloğlu'nun yakınları ile arkadaşı olan Ayhan Demir bir süre önce ulusal bir kanalda yayınlanan 'Sen İste Yeter' adlı programına katıldı. Ayhan Demir kendisine yöneltilen sorulara çelişkili yanıtlar vermesi programı izleyen polislerin dikkatini çekti.
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri, kayıp olan Hasan Çiloğlu'nun en son Ayhan Demir'le görüldüğünü belirledi. Ekipler, Demir'in arkadaşını öldürüp cesedini de evinin bahçesine gömmüş olabileceği olasılığını değerlendirerek Ayhan Demir'in Eskişehir'in Erenköy Mahallesi Kınalı Sokak'taki tek katlı evinin avlusunu belediye ekiplerine kazdırdı.
İş makinesiyle yapılan kazıda daha önce su kuyusu olarak kullanılan üzerine betonla kapatılmış yerde Hasan Çiloğlu'na ait olduğu sanılan insan kafatası, kemikler ve elbise parçaları bulundu. Kafatası kemikler ve elbise parçaları otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis ekipleri Ayhan Demir'i Sakarya'da yakalayarak gözaltına aldı.
Eskişehir'e getirilen Ayhan Demir, sorgusunda arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti. Demir, olay günü Hasan Çiloğlu'ndan alacaklı olduğu parasını istediği, bu nedenle aralarında çıkan kavga sırasında kırılan mutfak camı parçasını alıp Çiloğlu'nu boynundan yaraladığını, öldüğünü anlayınca da evinin bahçesindeki su kuyusuna attığını söyledi.
Ayhan Demir, sorgusunun tamamlanması ardından adliyeye sevk edildi. Demir, 'Arkadaşını niye öldürdün?' diyen soran bir gazeteciye 'Ne yapacaksın oğlum, niye soruyorsun?' diyerek tepki gösterdi.

Polis, Televizyondaki Sözlerden Şüphelendi, 11 Yıl Önce Işlenen Cinayeti AydınlattıPolis, Televizyondaki Sözlerden Şüphelendi, 11 Yıl Önce Işlenen Cinayeti AydınlattıPolis, Televizyondaki Sözlerden Şüphelendi, 11 Yıl Önce Işlenen Cinayeti Aydınlattı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler