Melih Kadir Yılmaz

Melih Kadir Yılmaz

@melih-kadir-yilmaz

Eski AK Partili Şamil Tayyar'dan dikkat çeken iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'nin çağrısını televizyondan öğrendi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin PKK elebaşı Abdullah Öcalan çağrısı siyaset gündeminin seyrini tamamen değiştirdi. Bahçeli'nin çağrısından sonra ana gündem maddesi bu konu olurken, eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar dikkat çeken bir iddiaya yer verdi. Tayyar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bahçeli'nin yaptığı açıklamadan habersiz olduğunu ve Erdoğan'ın bu açıklamayı televizyondan öğrendiğini söyledi. Tayyar ayrıca bunun tahmin değil, bilgi olduğunu da vurguladı.

Haber 24-10-2024 10:29

TUSAŞ saldırısı sonrası MİT harekete geçti! PKK hedefleri imha edildi

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayi Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) yapılan saldırıda 5 kişi şehit oldu, 22 kişi de yaralandı. Hain saldırıyı düzenleyen teröristler ise öldürüldü. TUSAŞ saldırısının ardından MİT harekete geçerek Suriye ve Irak’ın kuzeyinde bulunan PKK hedeflerini imha etti. MSB tarafından yapılan açıklamada ise 32 hedefin imha edildiği duyuruldu. Hedefe ulaşıncaya kadar da operasyonların aralıksız devam edeceği kaydedildi.

Haber 24-10-2024 09:26

Son dakika... TUSAŞ teröristleri kandırmak için sevgili rolü yapmış! Taksiciyi şehit etmişler

Bugün Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'ye (TUSAŞ) terör saldırısı gerçekleştirildi. Saldırıda kimlikleri henüz tespit edilemeyen 1'i kadın 2 teröristin, saldırıda taksiyi kullanıp, Kahramankazan ilçesindeki duraktan taksiye bindiği ve saldırı öncesi şoför Murat Arslan'ı şehit edip, naaşını bagaja koydukları belirlendi. Şehit taksi şoförü Murat Arslan'ın babasının sözleri kahretti.

Haber 23-10-2024 19:50

TBMM'de kabul edildi! Türk askeri Lübnan'daki görev süresi uzatıldı

Türk askerinin Lübnan'daki görev süresinin 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.

Haber 23-10-2024 19:19

Ankara'da TUSAŞ'a terör saldırısı! Öldürülen teröristlerin üzerinden bu cephaneler çıktı

Ankara'da bulunan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) Tesisi'ne terör saldırısı düzenlendi. Saldırı sonrası olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Saldırıyı gerçekleştiren 2 terörist etkisiz hale getirilirken, 5 şehit ve 22 yaralı olduğu açıklandı. Öte yandan etkisiz hale getirilen teröristlerin üzerinden çıkanlar da görüntülere yansıdı.

Haber 23-10-2024 18:54

Devlet Bahçeli, Müsavat Dervişoğlu'nun attığı ipi istedi! Dervişoğlu şartlı gönderdi: 17-25 Aralık saatinin üzerine as!

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a yönelik çağrısına çok sert bir tepki gösterdi. Partisinin grup toplantısında Bahçeli'ye seslenen Dervişoğlu, "Öcalan’ı asamadınız ama bu milletin hayallerini astınız" diyerek kürsüden ip attı. Bu gelişmenin ardından MHP lideri, Dervişoğlu'nun attığı ipi İYİ Parti'den isterken; Dervişoğlu ipi Bahçeli'ye şartlı gönderdi.

Haber 23-10-2024 15:31

Abdullah Öcalan çıkışı Meclis'i karıştırdı! 3 partiden 32 milletvekilinin istifa edip İYİ Parti'ye geçeceği iddia edildi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dün PKK elebaşı Abdullah Öcalan için yaptığı çağrı siyaset gündemini hareketlendirdi. Bahçeli'nin çağrısı tartışmaların ana maddesi olurken, bugün grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, kürsüden ip atarak Bahçeli'ye yüklendi. Öte yandan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Sedat Kılınç'tan dikkat çeken bir iddia geldi. Kılınç, AK Parti, MHP ve CHP'den 32 milletvekilinin istifa ederek kendi partilerine katılacağını söyledi.

Haber 23-10-2024 15:23

Afyonkarahisar'da zincirleme kaza! Karakol komutanı hayatını kaybetti oldu, 15 kişi yaralandı

Afyonkarahisar'da, meydana gelen ve 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, karakol komutanı olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Ali Durgut ağır şekilde yaralandı. Hastaneye kaldırılan Durgut, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Öte yandan 2 tır, 1 kamyon, 1 kamyonet ve 4 otomobilin karıştığı kazada 15 kişi yaralandı.

Haber 23-10-2024 13:24

FETÖ'de 'koltuk' kavgası kızışıyor! Her gün yeni isimler ortaya atılıyor... Mustafa Özcan ve Abdullah Aymaz ön plana çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü sonrası örgütün kim tarafından yönetileceği örgüt içinde tartışma yarattı. Örgütün sahip olduğu güç ve parayı yönetmek isteyenler kavga etmeye başladı. Basına her gün yeni bir isim konu olurken, başa geçme kavgasında Mustafa Özcan ve Abdullah Aymaz isimlerinin öne çıktığı belirtildi.

Haber 23-10-2024 12:45

THY ve Pegasus'tan İran kararı! 1 Kasım'a kadar seferler durduruldu

İsrail'in İran'a saldırı hazırlığında olduğu yönündeki iddialar nedeniyle Türk Hava Yolları ve Pegasus harekete geçti. İki firma da 1 Kasım'a kadar İran'a olacak seferleri durdurma kararı aldı.

Haber 23-10-2024 12:21

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen için rahmet dilemişti! Yeni Asya Genel Yayın Yönetmeni Kazım Güleçyüz gözaltına alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'i övdükleri gerekçesiyle aralarında Yeni Asya Genel Yayın Yönetmeni Kazım Güleçyüz'ün de bulunduğu 4 kişi hakkında gözaltı kararı verdi. Öte yandan Güleçyüz'ün X hesabının da erişime engellendiği görüldü.

Haber 23-10-2024 12:13

Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş, babasının partisiyle ilgili sözlerden sonra göz yaşlarına hakim olamadı! Dervişoğlu'nu ayakta alkışladı

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu'nun, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile ilgili çağrısına ne yanıt vereceği merak konusu olmuştu. Sert bir konuşma yapan Dervişoğlu, "Alparslan Türkeş'in partisini sarayın vesayetiyle bağlanmış iş birlikçiler de bu büyük gafletin içerisinde bu korkunç ihanetin sesi olmuşlardır" dedi. O sırada ise Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş'in göz yaşlarını tutamadığı görüldü.

Haber 23-10-2024 11:15

'Yenidoğan Çetesi'yle ilgili her gün yeni bir detay ortaya çıkıyor! Karlarını artırmak için evraklarla oynayıp, delilleri yok etmişler

Yenidoğan Çetesi skandalı Türkiye gündemindeki yerini koruyor. Çeteyle ilgili olarak her gün yeni bir detay daha ortaya çıkıyor. Hastane yönetimlerinin bebeklerin canını hiçe sayarak ‘kar’larını nasıl artırdıkları, evraklarla nasıl oynadıkları ve delilleri nasıl yok ettikleri iddianamede yer aldı.

Haber 23-10-2024 10:29

Bahçeli'nin eski yol arkadaşı Cemal Enginyurt'tan Öcalan tepkisi! Herkese çağrıda bulundu: Konuşturursam namerdim

MHP Genel Başkanı'nın PKK elebaşı Abdullah Öcalan için yaptığı çağrıyı en sert eleştirenlerden biri de MHP'den ihraç edildikten sonra Demokrat Parti'ye geçen Cemal Enginyurt oldu. Enginyurt yaptığı açıklamada, "Bugünden çağrıda bulunuyorum" diyerek, "Tek başıma da kalsam, Meclis’te Apo’yu konuşturursam namerdim. O kanlı katil Meclis’e gelemez ama geldiği gün canımı vermezsem Allah canımı alsın" ifadelerini kullandı.

Haber 23-10-2024 09:45

MHP liderinin 'Abdullah Öcalan' çağrısı gündem olmuştu! PKK elebaşının kardeşi Mehmet Öcalan Bahçeli'ye yanıt verdi: Zannederim bir hesabı var

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı konuşmanın yankıları sürüyor. Bahçeli'nin sözleri gündeme bomba gibi düşmüş, tatışmaları beraberinde getirmişti. MHP liderinin "Terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM’de DEM Parti grup toplantında konuşsun" açıklamasına bir yanıt da PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan'dan geldi. Öcalan yaptığı açıklamada, "Valla konuşmalar samimi, yani eğer bu bir girişimse, zannederim Bahçeli'nin bir hesabı var" dedi.

Haber 23-10-2024 09:14

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in odası görüntülendi! Pensilvanya'daki hastanenin 251 numaralı odada öldü

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ABD'nin Pensilvanya eyaletinde bulunan St. Luke's Hastanesi götürülmüştü. Gülen'in ölüm haberi burada gelirken, kaldığı oda da ortaya çıktı. Ölmeden hemen önce kaldığı ve boşaltılıp temizlendiği anlaşılan 251 numaralı oda gazeteciler tarafından görüntülendi. Öte yandan Gülen'in morgda tutulduğu ve hastaneye gelen ziyaretçilerin de morga girmesine izin verilmediği öğrenildi.

Haber 21-10-2024 17:54

15 Temmuz şehidinin annesi, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ardından böyle konuştu: İsterdim ki idam edilsin

Türkiye güne, hain terör örgütünün elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberiyle başladı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gülen'in ölümünü doğrularken, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Gülen için "Tüm cinayetleriyle, kötülükleriyle birlikte vatansız olarak bu dünyayı terk etti" dedi. 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimi sırasında şehit olan polis memurunun annesi ise bu haberin ardından, "İsterdim ki buraya getirilsin, idam edilsin" dedi.

Haber 21-10-2024 17:10

Sözde iletişim profesörü! Küfür, tehdit, şiddet ne ararsan var... Anne ve kızını darbeden şahıs tutuklandı

Gaziantep Üniversitesi'nde görevli profesör Devrim Özkan anne ve kızına dehşeti yaşatmıştı. Yumruklarla anne ve kızını darbeden Özkan, kendisini arayan muhabire de küfürler yağdırdı. Dün akşam gözaltına alınan Prof. Dr. Devrim Özkan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi ve sonrasında tutuklandı.

Haber 21-10-2024 16:10

'Yenidoğan Çetesi' skandalında her gün yeni bir olay! Ruhsatı iptal edilen hastanede, meslekten men edilen doktor ameliyat yapıyormuş

'Yenidoğan Çetesi' skandalı, gündemdeki yerini koruyor. Çeteye yönelik soruşturma sırasında dinleme kayıtlarına sağlık alanındaki başka skandallar da yansıdı. Ortaya çıkan yeni bilgi ise bu alandaki vahim durumu gözler önüne serdi. Kapatılan Bağcılar Şafak Hastanesi'nde meslekten men edilen doktorun mide ameliyatına girdiği anlaşıldı. Men edilen doktorun, başka bir doktorun kaşesiyle ameliyata girdiği öğrenildi. Ameliyat edilen hastanın ise hayatını kaybetti ortaya çıktı.

Haber 21-10-2024 14:10

Son dakika: FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü! Dışişleri Bakanı Fidan'dan net mesaj: Devletimiz, milletimiz mücadele etmeye devam edecekler

Son dakika... FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü ana gündem maddesi oldu. Gülen'in yeğeni ölüm haberini doğrularken, FETÖ içinde güç kavgasının da başladığı gelen bilgiler arasında yer aldı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gülen'in ölümünün ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, "Ölümünü istihbarat kaynaklarımız doğruluyor. Gülen'in ölümü bizde rehavet yapmaz. Milletimiz, devletimiz her türlü terör örgütüyle olduğu gibi bu örgütle de mücadele etmeye devam edecekler" dedi.

Haber 21-10-2024 12:01

FETÖ elebaşı öldü, örgütte kavga başladı! Güvenlik kaynakları açıkladı: Suikastlara kadar varacak sert kavgalar bekleniyor

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü örgüt içindeki çözülmeleri de hızlandıracak gibi duruyor. Örgütün başına kimin geçeceği merak konusu olurken, para kavgası da ciddi boyutlara varacak gibi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgilere göre, örgüt içinde gücü elinde tutmak isteyenler arasında suikastlara kadar varacak sert kavgalar bekleniyor. Öte yandan Gülen'in 'kara kutusu' olarak bilinen “Uzun Cevdet” lakaplı Cevdet Türkyolu'nun cenazeyi kaçıracağı yönünde haberler de ortaya atıldığı öğrenildi

Haber 21-10-2024 11:34

Ölümle tehdit edildi ama geri adım atmadı! Yenidoğan Çetesi'ni çökerten savcıyla ilgili yeni detay: Atandıktan 20 gün sonra talimatı vermiş

'Yenidoğan Çetesi' skandalında en dikkat çeken isimlerden biri makamında tehdit edildiği halde geri adım atmayan Büyükçekmece Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin oldu. Kendisini tehdit eden çete üyesinin ters kelepçeli halde götürülmesini izlerken ki fotoğrafları basına yansıyan Savcı Yavuz Engin herkesin sevgisini kazandı. Büyükçekmece Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin'in Nisan 2024'de İstanbul'a atandığı ve 20 gün sonra bebek çetesi operasyonu talimatını verdiği öğrenildi.

Haber 21-10-2024 10:50

'Yenidoğan Çetesi' skandalına karıştığı için ruhsatı iptal edilmişti! O hastaneye Sağlık Bakanlığı tarafından 'Bebek Dostu Hastane' unvanı verilmiş

Sağlık alanında yaşanan 'Yenidoğan Çetesi' skandalı gündemdeki yerini koruyor. Skandala karışan 10 hastanenin ruhsatı iptal edildi. Öte yandan çete üyesi 47 şüpheliden 22'si tutuklandı. Vatandaşlar olaya yönelik tepkilerini göstermeye devam ederken, konuyla ilgili olarak çalışmalar da sürüyor. Konu özelinde yeni bir detay daha ortaya çıktı. Skandala karışan ve ruhsatı iptal edilen Reyap Hastanesi'ne Sağlık Bakanlığı tarafından 'Bebek Dostu Hastane' ünvanı verilmiş.

Haber 21-10-2024 10:03

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü! Ölüm sebebiyle ilgili dikkat çeken iddia: Çoklu organ yetmezliği...

Türkiye güne FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberiyle uyandı. Konuyla ilgili olarak kısa sürede birçok paylaşım yapılırken, X'te 'Gebermiş' etiketi gündem oldu. FETÖ elebaşının ölümünü yeğeni Ebuseleme Gülen de yaptığı paylaşım ile doğruladı. Gülen'in neden öldüğü ise merak konusu oldu. FETÖ elebaşının böbrek yetmezliği ve şeker hastalığının yanı sıra demans sebebiyle tedavi gördüğü bilinirken, çoklu organ yetmezliği nedeniyle öldüğü de iddialar arasında yer aldı.

Haber 21-10-2024 09:29

Yenidoğan çetesi hastanelerden bebek toplamış! Tüyler ürperten yazışmalar iddianameye girdi... Para almak için iğrenç temenni: İnşallah Suriyeli değildir

Türkiye'nin gündemindeki tek konu Yenidoğan Çetesi. Çeteye dair her gün kan donduran yeni bilgiler kamuoyuna yansıyor. Çetenin rüşvetle devlet hastanelerindeki çocukları topladığı ortaya çıktı. Çetenin elebaşı Fırat Sarı ile suç ortağı Hakan Doğukan Taşçı arasındaki konuşmalar ise 'Bu kadar da olmaz' dedirtti. Konuşmalarda bir kişinin Çam Sakura Hastanesi'nden bebek aldığı, çete üyelerinin ise para alamama durumuna karşı "İnşallah Suriyeli değildir" temennisinde bulunduğu iddianamede yer aldı.

Haber 20-10-2024 01:54

Eğlence kabusa dönüştü! Isparta'da bir mekan alev alev yandı... O anlar kamerada

Isparta’da bulunan 5 katlı bir eğlence merkezinin son katında yangın çıktı. Alevler binayı sararken, içeride bulunan vatandaşlar hızla tahliye edildi. Yangına ilk müdahaleyi ise orada bulunan vatandaşlar yaptı. Yangında şu ana kadar kimsenin yaralanmadığı aktarıldı.

Haber 20-10-2024 01:12

Her şey saniyeler içerisinde oldu! Büyük Birlik Partisi İl Başkanı, ofisteki adamı tekme tokat dövdü

Büyük Birlik Partisi Ankara İl Başkanı Hamza Kurt Ocakçı, beraberindekilerle bir konuşma gerçekleştiriyordu. Ocakçı, henüz sebebi belli olmayan bir nedenden dolayı önünde telefonla oynayan şahsa tekme tokat dövmeye başladı. Orada bulunan diğer şahıslar olayı sadece seyretti. Dayak yiyen kişi ise Orakçı'nın yanındaki şahıslar tarafından tartaklanarak ofisten dışarı atıldı.

Haber 20-10-2024 00:31

CHP'li Ali Mahir Başarır'dan 'Şafak Hastanesi' iddiası! 'İlk kez söylüyorum' diyerek açıkladı: Konkordato kararıyla para almaya devam etmiş

Yenidoğan Çetesi skandalı Türkiye gündemindeki yerini koruyor. Siyasiler de konuyla ilgili olarak birçok açıklama yapıp değerlendirmelerde bulunuyor. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır da katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu. 'İlk kez söylüyorum' diyerek Yenidoğan skandalının içindeki Şafak Hastanesi ile ilgili bir iddiada bulunan Başarır, "SGK bunun ilişkisini kesmiş. Ticaret Mahkemesi'nden konkordato tedbir kararı almış, paraları oradan almaya devam etmiş" dedi.

Haber 19-10-2024 23:46

Yer bu kez Adana! SGK'yı dolandıran çete bilgisi verildi... Koranavirüs hastalarını kullanmışlar

Sağlık alanında 'Yenidoğan Çetesi' skandalının hala yankıları sürüyor. Vatandaşlar olaya tepkilerini gösterirken, çete üyesi 47 şüpheliden 22'si tutuklandı. Bu skandal hala tazeliğini korurken, bir iddia da Adana'dan geldi. Adana İl Sağlık Müdürlüğü’nde, koronavirüs hastalarını kullanarak SGK’yı dolandıran bir çete bilgisi geldi. Çetenin yaşlı hastaların satürasyonlarını kasıtlı olarak düşük tuttuğu, böylece yatış süreleri uzatılarak haksız kazanç sağlandığı belirtildi.

Haber 19-10-2024 22:39

Sağlık Bakanı Memişoğlu, 'Yenidoğan Çetesi' ile ilgili gerçekleri anlattı: 3 Bakanlık gizli bir şekilde operasyonu başlattı

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu katıldığı bir canlı yayında Yenidoğan Çetesi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Memişoğlu, 3 bakanlığın gizli bir operasyon başlattığını belirtti. Memişoğlu ayrıca, "Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız geriye dönük şikayetlere de bakacağız. Bugün 10 hastaneyi kapattık" ifadelerini kullandı.

Haber 19-10-2024 20:22

Yenidoğan yakınları Avcılar'daki özel hastanenin önünde protesto yaptı! Kapıları yumruklayıp, feryat etti: 3 sefer entübe yaptılar bebeğime

Sağlıkta yaşanan 'Yenidoğan Çetesi' skandalı ülkede infial yarattı. Olayın gün yüzüne çıkmasının ardından mağdur vatandaşlar yaşadıklarını anlatıp tepkilerini gösterdiler. Bugün de Avcılar'da bulunan bir özel hastanenin önüne giden yenidoğan yakınları, hastanenin camlarını yumrukladı. Mağdur bir kadın, "Süt sağdık getirdik, vermediler. Çöpe attılar. 3 sefer entübe yaptılar bebeğime" dedi. Öte yandan bir aile ruhsatı iptal edilen hastaneden çocuklarını sevk edemediklerini aktardı.

Haber 19-10-2024 19:38

'Yenidoğan Çetesi' skandalından sonra dikkat çeken görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı ve Adalet Bakanı'nı kabul etti

Türkiye'nin ana gündem maddesi 'Yenidoğan Çetesi' oldu. Sağlık alanında yaşanan bu skandal, herkesin tepkisini çekerken, İstanbul'da kritik bir görüşme gerçekleştirildi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün İstanbul Dolmabahçe’deki çalışma ofisinde Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nu kabul etti" dedi.

Haber 19-10-2024 18:49

'İdama karşıyım' diyen Metin Akpınar, caydırıcı ceza olarak 'Hadım'ı gösterdi: Çocuğa tecavüz edenin cinsel aktivitesini durdurmak bence çok iyi bir ceza

Ülke genelinde son zamanda yaşanan bazı olaylar herkesin tepkisini çekti. Yaşanan skandalların ardından bazı vatandaşlar idamın geri gelmesi gerektiğini savundu. Bazıları ise bunun çözüm olmayacağı yönünde görüş bildirdi. Konuyla ilgili olarak değerlendirmede bulunan Metin Akpınar ise, devletin can almaması gerektiğini aktararak, "Çocuğa tecavüz edenin cinsel aktivitesini durdurmak bence çok iyi bir ceza" dedi.

Magazin 19-10-2024 18:45

Fetullah Gülen'in yeğeni, tutuklu FETÖ'cüler için söylenen o sözü ifşa etti: Zamanında ben çok yattım, biraz da onlar yatsın

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen, amcasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Ebuseleme Gülen amcasının 15 Temmuz darbe girişimi sonrası tutuklu örgüt üyeleri hakkında söylediği sözleri ifşa etti. Ebuseleme Gülen, amcasının tutuklular için, "Zamanında ben çok yattım, biraz da onlar yatsın" dediğini aktardı.

Haber 19-10-2024 18:21

Resmi Gazete'de yayımlandı! Büyükelçi atamaları gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 19-10-2024 01:40

Resmi Gazete'de yayımlandı! Sağlık Bakanlığı'nda Rıza Uçan görevden alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında bazı bakanlıklarda önemli atamalar gerçekleştirildi. Buna göre Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Rıza Uçan görevden alındı, yerine Mehmet Fidan atandı.

Haber 19-10-2024 01:17

Yenidoğan çetesi makamına giderek tehdit etmişti! Savcıdan dikkat çeken paylaşım: Kurt kapanına girdiler, bizimle hiç tanışmamış olmayı dileyecekler

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) günlük 8 bin lira alabilmek için yeni doğan bebekleri yoğun bakımda tutan Yenidoğan Çetesi'nin bir üyesi savcıyı tehdit etmişti. Savcıyı tehdit olayında 5 kişi tutuklanırken, savcı sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımda, "Kurt kapanına girerek kucağımıza düşen şahıslar, Türk adaletinin elindedir. 2400 yıllık Türk devlet geleneğine kafa tutanlar, pişman olacaklar ve bizimle hiç tanışmamış olmayı dileyeceklerdir" ifadeleri yer aldı.

Haber 19-10-2024 00:47

Biden'dan İran açıklaması: İsrail'in ne zaman vuracağını biliyorum

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'in İran'a nasıl ve ne zaman misilleme yapacağını anladığını belirtti. Bunun üzerine Biden kendisine saldırının tarihi ile ilgili soru soran gazeteciyi geçiştirdi.

Haber 19-10-2024 00:17

İstanbul'da kritik buluşma! Bakan Fidan Hamas üyeleriyle görüştü

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Bakan Hakan Hakan Fidan'ın İstanbul'da Hamas Şura Meclisi Başkanı Muhammed Derviş İsmail ve Hamas Siyasi Büro üyeleri ile görüştüğü aktarıldı.

Haber 18-10-2024 23:54

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Türkiye'ye geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yarın bir araya gelecek olan Almanya Başbakanı Olaf Scholz'u taşıyan uçak, İstanbul Havalimanı'na indi.

Haber 18-10-2024 23:40

Yenidoğan çetesinin dehşetini yaşayan aile canlı yayında anlattı: Çocuğun iki hafta içinde ölecek dedi

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) günlük 8 bin lira alabilmek için yeni doğan bebekleri yoğun bakımda tutan Yenidoğan Çetesi, birçok aileyi mağdur etti. Mağdur olan ailelerden biri canlı yayında açıklamalarda bulundu ve "Hemşire çocuğunuz kötü doğdu ne bekliyordunuz demişler. Asla unutamam. Doktor Fırat Sarı geldi gözlerimin içine bakara çocuğumun durumunun iyi olmadığını iki hafta içinde öleceğini yaşasa bile 6-7 ay burada evladınız dedi" ifadelerini kullandı.

Haber 18-10-2024 22:24

Yenidoğan bebek çetesinin elemanları birer birer çözülüyor! Etkin pişmanlıktan yararlanmak istediler... Herkesin ağzında tek bir isim var: Fırat Sarı

Yenidoğan çetesi olayı Türkiye'nin ana gündem maddelerinden biri oldu. 47 şüpheliden 22'sinin tutuklandı. Etkin pişmanlıktan yararlanmak isteyen çete üyelerinin ifadeleri ortaya çıktı. Herkesin ifadesinde işaret ettiği isim ise Dr. Fırat Sarı. Çete üyeleri, yaptıkları kan donduran işlemleri tek tek anlattı. Bir bebeğin ölümü ile ilgili bildiklerini anlatan hemşire, "Ağır narkotik ilaç ile bebeği uyuttu. Sonrasında bebek günden güne morarmaya başladı." ifadelerini kullandı.

Haber 18-10-2024 21:09

Son dakika: 'Yenidoğan Çetesi'nin faaliyetleri kan dondurmuştu! Bakan Tunç'tan açıklama: '22 şüpheli tutuklandı'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Yenidoğan Çetesi' ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Bakan Tunç sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca 21.05.2023 tarihinde soruşturma başlatılmış, bu kapsamda bugüne kadar gözaltına alınan 47 şüpheliden 22’si tutuklanmıştır" ifadelerine yer verdi. İçişleri Bakanı Yerlikaya ise artık konunun yargıda olduğunu ifade etti.

Haber 18-10-2024 19:23

'Yenidoğan Çetesi'nin her yaptığı kan dondurdu! Çete lideri doktor, bebeğin ölüm talimatını verirken saç ektiriyormuş

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) günlük 8 bin lira alabilmek için yeni doğan bebekleri yoğun bakımda tutan 'Yenidoğan Çetisi' Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. 12 bebeğin ölümünden sorumlu olan çetenin lideri Dr. Fırat Sarı'nın ortaya çıkan yazışmalarında bir bebeğin ölüm talimatını verdiği de görüldü. Çetenin faaliyetlerinin her biri insanların kanını dondururken, çete lideri Sarı'nın tüm bunlar yaşanırken imaj peşinde koştuğu ve saç ektirdiği de ortaya çıktı.

Haber 18-10-2024 19:10

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Katz'ın skandal paylaşımına tepki: Cinayet şebekesinin üyesidir

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı etiketleyerek skandal bir paylaşımda bulundu. Katz'ın bu paylaşımına AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sert bir yanıt geldi. Çelik, "Çelik yaptığı paylaşımda, "Nazi ve katil İsrail Dışişleri Bakanı Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir. Katz, cinayet ve soykırımla övünen bir barbarlığın görevlisidir" dedi.

Haber 18-10-2024 18:25