Transferin hızlı ekiplerinden Fenerbahçe, Real Madrid'den ayrılacağı iddia edilen Hollandalı yıldız Robben için astronomik bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Transferde kullanılan muazzam bütçeyi dengelemek isteyen Real Madrid'in, birçok oyuncusuyla yolları ayırmaya hazırlandığı söyleniyordu.
2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hollandalı orta saha oyuncusu, 2007 yılında Chelsea'den 35 milyon avro bonservis bedeliyle transfer edilmişti. Tottenham ve Manchester City gibi kulüplerin de 25 yaşındaki orta saha oyuncusuyla ilgilendiği, ancak Real Madrid'in talep ettiği bonservis bedelini fazla buldukları söyleniyor.
Fenerbahçe bu transferi gerçekleştirebilirse, Robben, Türk futbol tarihinin en pahalı oyuncusu unvanını alacak. Robben'in İspanya'dan ayrılmak istememesinin, transferin önündeki en büyük engel olduğu söyleniyor.