SPOR

Ronaldinho suya gitti susuz getirdi!

İçerik devam ediyor
İçerik devam ediyor

Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho, savunmanın arkasına bu kez biraz farklı sızdı.

Copa Libertadores'te çarşamba günü oynanan Atletico MG-Sao Paulo mücadelesinde ilginç bir olay yaşandı. Ronaldinho, bir çarpışma sonrası dudağında oluşan sakatlık nedeniyle oyun sırasında Sao Paulo'nun kalecisi Rogerio Ceni'nin suyunu kullandı.

Oyun durmadığı için bu Ronaldinho'nun oynamasına engel değildi. Suyu kullandıktan sonra sahanın köşesine doğru yürürken birden kendisine uzun taç atıldı. Taçtan ofsayt olmaması nedeniyle topu kontrol edip Jo'nun önüne bırakan Ronaldinho takımını 1-0 öne geçiren asistin altına ilginç de olsa imza atmış oldu.

Ronaldinho maç sonu yaptığı açıklamada, "Tamamen şanstı. Ağzımı siliyordum. Hakem de o sıra oyunu devam ettirdi. Kesinlikle planlanmış bir şey değildi" şeklinde konuşurken, kaleci Rogerio Ceni ise "Onu marke etmememiz bizim hatamızdı" dedi. Bu golle 1-0 öne geçen Atletico MG, maçı da 2-1 kazandı.

dünyadan futbol haberleri

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler