YURTHABER

Aksaray
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sabah namazında Mehmetçik ve yemen için duada buluştular

Aksaray Belediyesinin katkılarıyla ÖNDER İmam Hatipliler Derneğinin düzenlediği ‘Güneşten Önce Doğacağız’ sabah namazı buluşmalarında Ulu Cami bahçesinde Mehmetçikler için, Yemen ve Doğu Türkistan için dua edildi.Programa Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti Aksaray Belediye Başkana adayı Evren Dinçer, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, ÖNDER İl Başkanı Kuddusi Bakar, dernek yöneticileri, sabah namazına aileleriyle birlikle gelen vatandaşlar katıldı.ÖNDER İmam Hatipliler Derneği İl Başkanı Kuddusi Bakar, “Derneğimizin düzenlediği sabah namazı buluşmalarında milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak ümmet bilinci içerisinde Mehmetçiklerimiz için, Yemen için ve Doğu Türkistan için dua ettik.

Sabah namazında Mehmetçik ve yemen için duada buluştular

Aksaray Belediyesinin katkılarıyla ÖNDER İmam Hatipliler Derneğinin düzenlediği ‘Güneşten Önce Doğacağız’ sabah namazı buluşmalarında Ulu Cami bahçesinde Mehmetçikler için, Yemen ve Doğu Türkistan için dua edildi.
Programa Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti Aksaray Belediye Başkana adayı Evren Dinçer, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, ÖNDER İl Başkanı Kuddusi Bakar, dernek yöneticileri, sabah namazına aileleriyle birlikle gelen vatandaşlar katıldı.
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği İl Başkanı Kuddusi Bakar, “Derneğimizin düzenlediği sabah namazı buluşmalarında milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak ümmet bilinci içerisinde Mehmetçiklerimiz için, Yemen için ve Doğu Türkistan için dua ettik. Mehmetçiklilerimiz için kurban kesimi yapacağız. Mehmetçiğimiz ülkemizin birliği beraberliği için sınır ötemizde mücadele gösteriyor. Millet olarak her zaman Mehmetçiğimizin yanındayız. Allah düşmanlarımızı kahrı perişan etsin. Ayrıca açlıkla imtihan olan Yemen halkına dua ediyoruz. Kurtuluş savaşında cephede bize yardım eden Yemen halkı için sıra bizde. Rabbimiz onlara yardım etsin. Yine Çin zulmü altında olan Doğu Türkistan halkına dua ediyoruz. Programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise, “Millet olarak bugün sabah namazında ailelerimizin katılımı 7’den 70’e bir sabah namazı vaktinde, bir sabah dirilişinde ellerimizi semaya açarak önce Mehmetçiğimiz için, vatanımız milletimizi için dua etti. Daha sonra dünya üzerinde Müslümanlar için dua ettik. Biz birlik beraberliğimiz sürdüğümüz sürece bizi kimse yıkamaz. Allah yardımcımız olsun. Allah birliğimizi bozmasın” şeklinde konuştu.

Sabah namazında Mehmetçik ve yemen için duada buluştular

Sabah namazında Mehmetçik ve yemen için duada buluştular

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler