YURTHABER

Erzurum
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sadet Partisi İstanbul İl Yönetiminden Narman’a Ziyaret…

Sadet Partisi İstanbul İl yönetim kurulu üyeleri Narman ilçesini ziyaret etti.Sadet Partisi İstanbul İl Yönetim...

Sadet Partisi İstanbul İl Yönetiminden Narman’a Ziyaret…

Sadet Partisi İstanbul İl yönetim kurulu üyeleri Narman ilçesini ziyaret etti.

Sadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü İpek, Zeytinburnu İlçe Başkanı Yahya Kemal Hayırlıoğlu, Zeytinburnu İlçe Başkan Yardımcısı Av. Suat Koçyiğit, Zeytinburnu İlçe Başkan Yardımcısı Kemal Yılmaz, Narman Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Akpınar ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Saadet Partili yöneticiler, yer yer Türkiye’nin çeşitli illerine bu tür ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirttiler.

Zeytinburnu İlçe Başkanı Yahya Kemal Hayırlıoğlu, “Biz dava mensuplarıyız. Bin 400 kilometre yol kat ederek bugün burada sizleri ziyaret ediyoruz Zeytinburnu’nda durumlar iyi değildi dedik şirin ilçemiz Narman da durumlar iyidir oda gördüğümüz kadarıyla burası daha da kötü bir durumda. Hayvancılık bitmiş bazı çiftçi ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlar hayvanların para etmediğini ekip biçemediklerini belirttiler. İnanın hayvancılık bitmiş. Bu dönemde zenginlerin cebi yine doldu gariban çiftçimiz yine gariban kaldı. Ben bu hükümetten önce tek başıma kurban bayramında büyük baş hayvan keserdim geçen sene borçlanarak kurban kestim, artık gerisini siz düşünün. Bu durumdan kurtulmanın tek adresi Sadet partisidir. Batıya özenerek bu ülke düzelmez ve düşmanlardan medet ummayla da hiçbir şeyin değişeceği yok” diye konuştu.

Esnaf ziyaretinin ardından ilçede taziye evi ziyaret eden Sadet Parti İstanbul yönetimi daha sonra ilçeden ayrıldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler