YURTHABER

İstanbul
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

sahibindex Vasıta raporu temmuz sonuçları açıklandı

sahibindex Vasıta raporu temmuz sonuçları açıklandı

İSTANBUL(AA) - Sahibinden.com verilerinden hazırlanan sahibindex Vasıta raporuna göre temmuz ayının en çok ilan verilen vasıta kategorisi otomobil oldu.

Sahibinden.com'dan yapılan açıklamaya göre, otomobili, minivan, panelvan, arazi/SUV, pick-up, motosiklet ve ticari araçlar takip etti.

Marka model sıralamasında ilk sırada Renault Clio ve Volkswagen Passat yer aldı. Geçen yılın temmuz ayının lideri olan Opel Astra ise listede üçüncü oldu.

Sıralama Renault Megane ve Ford Focus ile devam etti. Temmuz ayında en çok ilanı verilen Arazi SUV pick-up markası değişmedi ve geçtiğimiz yıl da olduğu gibi ilk sırayı yine Nissan aldı.

Sahibindex Vasıta raporuna göre temmuz ayında en çok beyaz, siyah, gri, gümüş gri ve kırmızı renkli, yakıt türü dizel olan otomobil ilanları verildi.

2020 yılının temmuz ayında ilan sayısı ile lider olan 2015 model otomobiller bu yıl, 2016 model otomobiller ile birinciliği paylaştı.

Geçtiğimiz senenin temmuz ayına oranla 2 puan düşüş görüldü ve tüm ilanlar arasında araçların yüzde 33,5’i 0-100 bin kilometre aralığında yer aldı. İlanların yüzde 25,4’ü 50 bin-100 bin TL aralığında satışa sunuldu. Bu oran geçen yıl ise yüzde 33,4 olarak belirlenmişti.

Sahibinden.com’da temmuz ayında ilan bakanların en çok ilgisini çeken otomobil, geçtiğimiz sene olduğu gibi Volkswagen marka otomobiller oldu. Sıralama ise değişmedi ve Volkswagen’i Renault, BMW, Opel ve Ford takip etti.

Araçlar en çok gece 22.00-23.00 aralığında incelendi, ilanlara ortalama bakılma süresi ise 10 dakika 3 saniye olarak kaydedildi.

Sahibinden.com’un temmuz ayı verilerine göre satılık otomobil ilan fiyatları yüzde 2,6 arttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler