YURTHABER

Zonguldak
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sakindere’de belediye asfalt çalışması başlattı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesi tarafından ıslah edilip alt yapısı tamamlanan Sakindere’de asfaltlama çalışmalarına başladı.Kdz.

Sakindere’de belediye asfalt çalışması başlattı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesi tarafından ıslah edilip alt yapısı tamamlanan Sakindere’de asfaltlama çalışmalarına başladı.
Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından Bağlık Mahallesi’nde ki trafik sorununu çözmek ve bölgedeki kötü görüntüyü ortadan kaldırmak için Sakindere’de başlatılan çalışmalarda sona yaklaşıldı. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal Sakindere’de asfalt çalışmalarına başlandığını belirterek, proje tamamlandığında bölgenin çehresinin değişeceğini söyledi. Başkan Uysal konuşmasında şu bilgilere yer verdi; “Sakindere projemizde asfaltlama çalışmalarına başladık. 6 metrelik gezi yolu, 7 metrelik araç yolu, sağlı-sollu yaya kaldırımları ve yeşil alanlarla birlikte içerisinde park ve piknik alanlarının da bulunacağı, Sakindere çevresinde yaşayan halkımızı kötü koku ve çirkin görüntüden kurtaracak olan Sakindere projemizde ekiplerimiz ışıklandırma, yaya kaldırımı ve iç dekorasyon çalışmalarının yanında asfaltlama çalışmalarına başladı. Projemiz tamamlandığında Sakinderenin çehresi değişecek.”

Sakindere’de belediye asfalt çalışması başlattı

Sakindere’de belediye asfalt çalışması başlattı

Sakindere’de belediye asfalt çalışması başlattı

Sakindere’de belediye asfalt çalışması başlattı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler