YURTHABER

İzmir
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sakman: Her aileye bir sosyal güvenlik görevlisi olacak

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Osman Sakman, aile hekimliği uygulamasından sonra şimdi de...

Sakman: Her aileye bir sosyal güvenlik görevlisi olacak

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Osman Sakman, aile hekimliği uygulamasından sonra şimdi de her aileye bir “Sosyal Güvenlik Görevlisi” uygulaması başlatacaklarını açıkladı. Sakman, bunların ihtiyaç sahibi ailelerle sosyal yardım kuruluşları arasında köprü görevi yapacaklarını söyledi.
Karabağlar ilçesinde, Eskiizmir Caddesi ile Bahar ve Abdi İpekçi mahallelerindeki kahvehane toplantılarına katılan Osman Sakman, vatandaşlara seçim döneminden sonra uygulamaya başlanacak olan ‘Her aileye sosyal güvenlik görevlisi’ uygulaması hakkında bilgi verdi. Her aile için tıpkı aile hekimliği gibi bir sosyal güvenlik görevlisi saptanacağını ve bu görevliler aracılığıyla ailelerin ihtiyaçlarının giderileceğini belirten Sakman, “Bu görevliler aracılığıyla devlet ihtiyaç sahibi aileleri daha kolay saptayıp gerekli yardımları yapacak. Devlet tarafından belirlenen görevliler aracılığıyla vatandaşlar gerekli yerlere başvuru, yardım ve hizmet alacaklar.” dedi.
Karabağlar ilçesinde CHP’li bir grup gencin AK Parti’ye katılım toplantısında konuşan Sakman, gençlerin oylarının önemine dikkat çekti. Sakman, “Başbakan'ımızın ‘Diklenmeden dik durmak’ sözü ile Türk olarak artık başımız dik yürüyor ve Türk olmanın gururunu yaşıyoruz. Biz vatandaşımıza hizmet etmek için oy istiyoruz. Kimsenin kılığına kıyafetine, yediğine, içtiğine karışmadan tüm yaşam biçimlerine saygılı ve insanların özgürlüğü için savaş veren tek partiyiz.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler