YURTHABER

Samsun
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsun’da marketlere ve pazar yerlerine çocuklar alınmayacak

Samsun İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu tarafından korona virüsü tedbirleri kapsamında marketlere ve pazar yerlerine çocukların alınmaması ile vatandaşlara alması gereken önlemler hakkında sık aralıklarla duyurular yapılması kararı alındı.Samsun Valisi Osman Kaymak tarafında paylaşılan duyuruda, “29 Mart 2020 tarihli ve 13 no‘lu Samsun İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu kararı doğrultusunda vatandaşlarımızın, Dünya Sağlık Örgütü’nün pandemi ilan ettiği korona virüsünün (Kovid-19) yayılmaması ve sağlıklarının korunması açısından kalabalık ortamlarda bulunmamalarının, sosyal mesafe kuralına dikkat etmelerinin, ellerini sık sık yıkamalarının ve işi olmayanların dışarıya çıkmamalarının ve evde kalmalarının sık aralıklarla duyurusunun yapılmasına, marketler ve pazar yerleri ile yapılmış olan kısıtlamalara ek olarak, marketlere ve pazar yerlerine çocukların alınmamasına, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun almış olduğu kararların il genelinde uygulanmasına karar verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.Vali Kaymak, konu hakkında sosyal medya paylaşımında, "Öncelikle boş, kimsesiz bıraktığınız Atakum sahili, Doğu-Batı park, cadde ve sokaklar için evinden çıkmayan siz değerli Samsun halkına teşekkür ediyorum.

Samsun’da marketlere ve pazar yerlerine çocuklar alınmayacak

Samsun İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu tarafından korona virüsü tedbirleri kapsamında marketlere ve pazar yerlerine çocukların alınmaması ile vatandaşlara alması gereken önlemler hakkında sık aralıklarla duyurular yapılması kararı alındı.
Samsun Valisi Osman Kaymak tarafında paylaşılan duyuruda, “29 Mart 2020 tarihli ve 13 no‘lu Samsun İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu kararı doğrultusunda vatandaşlarımızın, Dünya Sağlık Örgütü’nün pandemi ilan ettiği korona virüsünün (Kovid-19) yayılmaması ve sağlıklarının korunması açısından kalabalık ortamlarda bulunmamalarının, sosyal mesafe kuralına dikkat etmelerinin, ellerini sık sık yıkamalarının ve işi olmayanların dışarıya çıkmamalarının ve evde kalmalarının sık aralıklarla duyurusunun yapılmasına, marketler ve pazar yerleri ile yapılmış olan kısıtlamalara ek olarak, marketlere ve pazar yerlerine çocukların alınmamasına, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun almış olduğu kararların il genelinde uygulanmasına karar verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.
Vali Kaymak, konu hakkında sosyal medya paylaşımında, "Öncelikle boş, kimsesiz bıraktığınız Atakum sahili, Doğu-Batı park, cadde ve sokaklar için evinden çıkmayan siz değerli Samsun halkına teşekkür ediyorum. Ayrıca bir güzellik de çocuklarımıza yapalım onları marketler ve pazar yerlerine götürmeyelim" sözlerine yer verdi.

Samsun’da marketlere ve pazar yerlerine çocuklar alınmayacak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler