YURTHABER

Samsun
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsun'da terzi röntgenci çıktı!

Samsun'da kadın terzisinde gizli görüntü düzeneği çıktı...

Samsun'da terzi röntgenci çıktı!

Samsun'da kadın terzisi 45 yaşındaki S.D. işyerinin soyunma kabinine gizlediği ve uzaktan kumanda ettiği cep telefonuyla kadınların çıplak fotoğraflarını ve videolarını çektiği iddiasıyla gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen zanlı hakkında soruşturma başlatıldı.

Olay İlkadım İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre ilçenin Mecidiye Çarşısında kadın terziliği yapan evli S.D., özel olarak hazırladığı ve uzaktan kumanda ettiği cep telefonunu soyunma kabinine yaptığı gizli bir bölmeye yerleştirdi. Elbise diktirmeye gelen ve terzinin diktiği elbiseyi denemek için soyunma kabinine giren çok sayıda kadının çıplak fotoğraflarını ve videolarını çekti. Dün polisi arayan kimliği belirsiz bir kişi, S.D.'yi ihbar etti. İhbarın ardından müşteri gibi davranan bir kadın polis, S.D.'nin işyerine gelerek hazır dikilmiş elbiseyi denemek bahanesiyle kabine girip cep telefonunu buldu. Kabinden çıkan kadın polisin cep telefonu bulması üzerine içeriye giren sivil ekipler S.D.'yi gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen zanlı, cep telefonundan haberi olmadığını söyledi.

Öte yandan polisin, S.D.'nin çektiği öne sürülen fotoğraf ve videolara ulaşmak için başlattığı çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

DHA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler