YURTHABER

Samsun
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsunspor, Çaykur Rizespor karşısında yeni bir başlangıç yapmak istiyor

Teknik direktör Bayram Bektaş: - "Bu çocuklar sezon sonuna kadar takımı götürüp, şampiyon yapacak"

Samsunspor, Çaykur Rizespor karşısında yeni bir başlangıç yapmak istiyor

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, Manisa FK maçında alınan mağlubiyeti Çaykur Rizespor'u yenerek unutturmak istediklerini söyledi.

Bektaş, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Çaykur Rizespor karşılaşması öncesi son taktik antrenmanı gerçekleştirdiklerini anlattı.

Manisa FK karşısında hiç ummadıkları bir mağlubiyet yaşadıklarını belirten Bektaş, "Çaykur Rizespor maçından 3 puan alarak bu mağlubiyeti unutmak ve yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Elbette taraftarımızın, camiamızın beklentisi bu. Benim tek üzüldüğüm, bu takım çok farklı yerlerde olabilirdi. Gol atamadığımız, gol yollarında becerikli olamadığımız için maalesef bu konumdayız. Futbolcularım inanılmaz çalışıyor. İnşallah bu maç bizim çıkışımız olur. Bu çocuklar sezon sonuna kadar takımı götürüp, şampiyon yapacak. Tek üzüntüleri, oynadıkları oyununun karşılığını alamamak. İnşallah iyi oynayıp 3 puanla döneriz." ifadelerini kullandı.

Bektaş, kadroda sürpriz değişiklik yapabileceğini dile getirerek, "Biliyorsunuz ki 4 haftadır asıl mevkisi kanat olan forvetle oynuyoruz. Forvetin olması bizim iki kanatta da inanılmaz elimizi rahatlatıyor. Dolayısıyla forvette ve merkez orta sahada duruma göre eksik oyuncuların yerini dolduracak futbolcularımız var. Her maçın hikayesi farklıdır. Rakip iyi organize olan, büyük bir camianın takımı ama biz de büyük bir camiayız. Kim oynarsa oynasın hedefimiz 3 puan ile sahadan ayrılmak." diye konuştu.

Öte yandan kırmızı-beyazlı ekip, 11 Eylül Pazar günü deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bektaş yönetiminde futbolcular, taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Antrenmana sakatlığı bulunan Celil Yüksel katılmadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler