YURTHABER

Şanlıurfa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şanlıurfa’da korona virüs denetimleri

Şanlıurfa’da korona virüs salgınına karşı periyodik olarak devam eden çalışmalar kapsamında, bin 829 personel ve 527 ekiple denetimler devam ediyor.Şanlıurfa Valiliği koordinesinde korona virüs salgınına karşı periyodik olarak devam eden çalışmalar kapsamında, bin 829 personel ve 527 ekiple denetimler devam ediyor.

Şanlıurfa’da korona virüs salgınına karşı periyodik olarak devam eden çalışmalar kapsamında, bin 829 personel ve 527 ekiple denetimler devam ediyor.
Şanlıurfa Valiliği koordinesinde korona virüs salgınına karşı periyodik olarak devam eden çalışmalar kapsamında, bin 829 personel ve 527 ekiple denetimler devam ediyor. Düğün salonları, konuk evleri, pazar yerleri, pide fırınları, lokantalar, kuaför salonları, pastaneler, kıraathaneler, nargile kafeler, konaklama tesisleri, gıda üretim yerleri ile gıda dışı faaliyet konusu yerlerde yapılan denetimlerde, tedbirlere uymadığı belirlenen 4 işletme ve 2 kişi hakkında toplam 7 bin 868 TL tutarında idari para cezası işlemi uygulandı. İzolasyon denetimlerinde görev yapan ekipler de tedbirlere riayet etmediği belirlenen 16 kişi hakkında toplam 50 bin 400 TL tutarında idari para cezası uyguladı. Denetimlerde tüm işletmelerde HES kodu sorgulaması yapan ekipler, maske, mesafe ve temizlik kuralları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Şanlıurfa’da korona virüs denetimleri

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler