YURTHABER

Kayseri
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehit Uzman Çavuş Mustafa Bozkurt, Kayseri'de toprağa verildi

Şehit Uzman Çavuş Mustafa Bozkurt, Kayseri'de toprağa verildi

KAYSERİ (AA) - Van'ın Çatak ilçesi kırsalında daha önce yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Bozkurt, memleketi Kayseri'de son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri Devlet Hastanesi morgundan alınan şehit Bozkurt'un (43) naaşı, Mithatpaşa Mahallesi'ndeki babaevine götürüldü. Helallik alınmasının ardından şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze aracıyla Kalem Kırdı Camisi'ne getirildi.

Buradaki törene, şehidin eşi Tuğba, çocukları Atakan, Alper ve Elif, babası Mehmet, annesi Nefika, kardeşi Keziban Bozkurt ve yakınları, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Halis Zafer Koç, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, askeri ve mülki erkan, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Törende şehidin ailesi ve yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin kızı Elif, tabuta sarılırken babasına ait tespihi de elinden düşürmedi.

Şehidin naaşı, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Kartal Şehitliği'nde defnedildi.

Şehit Uzman Çavuş Mustafa Bozkurt, Kayseri'de toprağa verildi

Şehit Uzman Çavuş Mustafa Bozkurt, Kayseri'de toprağa verildi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler