Güvenlik ve can kaybı riski oluşturan silahlı saldırı, Dünya’nın her yerinde gerçekleşebilir. Tabanca, tüfek, pompalı, keskin nişancı silahları gibi pek çok farklı türe sahip olan silahlar, kişisel oalrak satın alınabiliyor olup, oldukça tehlikeli durumlar ortaya çıkarabiliyor. Özellikle okul, alışveriş merkezi gibi toplu alanlarda silah taşıyan kişiler büyük bir risk oluşturuyor. Bu gibi yerlerde silahlı saldırıyı algılamak ve gerekli önemleri hızlı bir şekilde almak gerekir. Silahlı saldırının önüne geçmek için müdahale zamanıyla silahlı kişinin harekete geçme süresinin minimize edilmesi gerekir. Bunu sağlamak için geliştirilen Silahlı Saldırı Algılama Sistemi, oluşabilecek tehlikeleri sıfır hatayla algılayarak güvenliği sağlayan bir donanım haline geliyor.
Hatay'ın İskenderun ilçesinde berber dükkanına ateş açılması sonucu 2 kişi yaralandı.
Aydın'ın Efeler ilçesinde işten çıkarıldığı ve parasını alamadığı iddiasıyla eski patronuna silahla saldıran şüpheli E.A., çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Küçükçekmece’de bir kişi yol ortasında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı.
Beyoğlu'nda sosyal medyadan tanıştığı kadının bulunduğu taksiye silahla ateş açan şüpheli tutuklandı.
Van'ın İpekyolu ilçesinde sokak ortasında vahşet yaşandı. Sabah saatlerinde evinden çıkan F.K. silahlı saldırıya uğradı. 53 yaşındaki F.K. ekiplerin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamazken yerde kanlar içinde yattığını gören yakınları ise sinir krizi geçirdi.
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan kişi ağır yaralandı.
İstanbul'da gündüz vakti yaşanan olay görenleri şoke etti. Yanındaki kadını çağırdığı taksiye bindiren adam, ardından her şey normalmiş gibi belinden çıkardığı silahla taksiye ateş açtı. Daha sonrasında ise sakince aracına yöneldi. Fil sahnesi gibi olay kameralara anbean yansıdı.
İstanbul Esenyurt'ta yaşayan Berkay Y. isimli şahıs yolda yürüdüğü esnada motosikletle gelen saldırganın silahlı saldırısına uğradı. Berkay Y.‘nin bir süredir kuzeninin eşiyle ilişkisi olduğu, saldırıyı da kuzeninin gerçekleştirdiği öne sürüldü.
Avcılar'da sabaha karşı iki otele tabanca ile ateş açıldı. Saldırganlar, otomobil ile kaçtı.
İki kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının azmettiricisi olarak müebbet ve 39 yıl hapse çarptırılan “Dayı” lakaplı Uzunyayla, kırmızı bültenle aranırken Yunanistan’ın Selanik kentinde evinin balkonunda yakalandı.
İstanbul Mecidiyeköy'de bir restoranda yemek yiyen kişiye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıya başka bir kişi silahla karşılık verince, çatışma çıktı. Olayda 1’i ağır 2 kişi silahla yaralandı. Restoranın kırılan camları ise bir çocuğun yaralanmasına sebep oldu. Polis, olay yerinden kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
Gaziantep'te sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan 2 kişi hayatını kaybetti.
ABD'nin New Mexico eyaletinde bir parkta meydana gelen silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.
Son dakika haberi: İstanbul'da bir araca silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda can kaybı yaşandı.
Sakarya'nın Serdivan ilçesinde yarım saat içerisinde 3 ayrı iş yerine silahlı saldırı düzenleyen motosikletli D.G., Mehmet Bal’ı (46) öldürdü. Saldırgan, dördüncü adrese giderken polis tarafından yakalandı.
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde bir kişi, aracında uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı.
Çorum'da kahvehaneye düzenlenen 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı silahlı saldırıda ölü sayısı 2'ye yükseldi.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1 kişinin öldüğü silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.
Bağcılar'da silahlı saldırıya uğrayan 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Kağıthane’de trafikte yol verme tartışması silahlı saldırıya dönüştü. Servis şoförü Muzaffer Ş. ile araç sürücüsü Serhat S. arasında yaşanan tartışma sonrası, Serhat S.’nin kuzeni Ramazan S. olay yerine gelerek servis şoförünü silahla yaraladı ve darbetti. Cep telefonu kameralarına yansıyan olay sonrası polis ekipleri harekete geçerken, saldırgan kısa sürede yakalanarak tutuklandı. Olayın taraflarının daha önce birçok suç kaydının olduğu ortaya çıktı.
Bayrampaşa'da güzellik merkezinde çalışan ve broşür dağıttığı sırada silahlı saldırıya uğrayan kişi, bacağından yaralandı.
Diyarbakır'da, bir alışveriş merkezinin girişinde bulunan kafede oturan 22 yaşındaki Merve Nur Yararlık, silahlı saldırıda boynundan vurularak hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
Kanada'nın Toronto kentinde bir mekanda meydana gelen silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre 12 kişi yaralandı.
Bursa'da, bir kişi, kaldırımda yürürken husumetlisi B.B. tarafından otomobille caddeden geçerken silahlı saldırıya uğradı. Olayda dizinden vurulan Kamil Sefa A., hızla hastaneye kaldırıldı. Yaralının durumu hakkında henüz net bir bilgi verilmezken, B.B.'nin olay sonrası kaçması üzerine güvenlik güçleri tarafından geniş çaplı bir arama çalışması başlatıldı. Olayla ilgili detayların araştırıldığı bildirildi.
İzmir'in Bayraklı ilçesinde otomobile düzenlenen, 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 10 şüpheliden 9'u tutuklandı.
İstanbul Küçükçekmece’de 3 kişi, aralarında husumet bulunan akrabalarının iş yerine silahlı saldırı düzenledi. İş yerinden karşılık verilmesiyle çıkan çatışmada 1 kişi yaralandı. Olayla ilgili yaralı da dahil 3 şüpheli gözaltına alındı.
Türkiye önceki gün Konya’dan gelen saldırı haberi ile dehşete düşerken olayın perde arkasındaki tüm detaylar da tek tek ortaya çıktı. Selçuk Üniversitesi'nde öğrenci olan Bestami Serdar Ergüder, dekan yardımcısını vurup intihar girişiminde bulunmuştu. Öğrencinin asıl hedefinin ise takıntılı olduğu Doç. Dr. F.Z.E. olduğu ortaya çıktı.
Konya’da Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Bestami Serdar E. isimli öğrenci, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Müjdat Yeşildal’ı tabancayla vurup, intihara kalkıştı. Yaralanan Yeşildal ile öğrenci, hastaneye kaldırıldı.
Adana'da bir kişi, dönercide uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.
Nevşehir’de meydana gelen korkunç olayda, 26 yaşındaki bir kadın, eski eşi tarafından tabancayla vurularak ağır yaralandı. Kaçmaya çalışarak bir iş yerine sığınan genç kadın, tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından saldırgan, suç aletini yol kenarına atarak polise teslim oldu.
İstanbul’da iş yerlerine silahlı saldırıda bulunan şahıslar yakalandı. Şüphelilerin cep telefonundaki görüntüler, biri kadın 3 kişiyi rehin alıp masaj salonunda ağır işkenceye ve akıl almaz cinsel saldırılara maruz bıraktıklarını ortaya çıkardı. Şüphelilerin "Çekdar" isimli örgüte üye oldukları belirlendi. Yakalanarak gözaltına alınan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Şüpheli Cihan Ö., "Benim yağma gibi bir amacım yoktu. Olayların bu kadar büyüceğini bilmiyordum" dedi.
İstanbul'da aldatılan bir kadın şeytana parmak ısırtacak yollara başvurdu. Eşini, eşinin sevgilisini ve ortağını kaçırtan kadın masaj salonunda dakikalarca cinsel taciz ve işkence yaptı. İşkence görüntüleri, kadının suç ortağı Serhat Ö.'nün telefonundan çıktı. Polisin 11 kişiyi gözaltına aldığı operasyondan çarpıcı kareler geldi.
İsveç'in Örebro kentinde bir okula yönelik otomatik silahlı saldırı düzenlendi. İsveç polisi, Örebro kentindeki okula düzenlenen silahlı saldırıda 10 kişinin öldüğünü açıkladı. Ölenlerin arasında saldırganın da bulunduğu bildirildi. İsveç Başbakanı Kristersson, " Bu, İsveç tarihinin en kötü toplu silahlı saldırısı. Düşüncelerimiz mağdurlarla, onların arkadaşlarıyla, yakınlarıyla ve aileleriyle birlikte." açıklamasını yaptı.
İmralı heyetinde bulunan ve İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Türk'ün torunu silahlı saldırıya uğradı. 29 yaşındaki Hüseyin Reber Türk, Mersin'deki saldırıda hayatını kaybetti. Olayla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı. Saldırıdan önce tartışmanın eğlence mekanında başladığı ortaya çıktı.
İstanbul Pendik'te ambulans şoförü Birol Ülkü'ye yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Söz konusu saldırıdan önce 'Bitirim 3'lü' isimli sohbet grubu oluşturulduğu ve burada Ülkü'ye ait fotoğrafların paylaşıldığı belirlendi. Öte yandan vuracak kişilere ödül vaadinin de olduğu mesajlara yansıdı.
Diyarbakır'da Tuncay Tatlı (44), sokakta yürüdüğü sırada uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Saldırgan ile gözcülük yaptığı ileri sürülen şüpheli kaçarken polisler kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Öğle saatlerinde Sur ilçesi İnönü Bulvarı'nda meydana gelen olayda, Tuncay Tatlı, sokakta yürüdüğü sırada kimliği belirsiz kişinin silahlı saldırısına uğradı.
Kasklı motosikletli, 3 kişiye 11 el ateş açarak kayıplara karıştı: 2’si ağır, 3 yaralı Bursa’da bir gece kulübünde görev yapan 3 kişi, mekan dışında kasklı motosikletli bir şahsın silahlı saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan 3 kişi yaralanarak çevre hastanelere kaldırıldı.
İstanbul Avcılar'da nikahlarının ardından salondan ayrılmak için kapıya çıkan gelin ve damat ile yanlarındaki yakınlarına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda damadın yakınlarından biri yaralanırken, 2 şüpheli olay yerinden kaçtı. Şüphelilerden biri nikah salonunun yakınındaki bir ara sokakta yakalandı. Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
İzmir'de 29 yaşındaki genç, evliliğine karşı çıkan sevgilisinin annesi D.Ş. ile 17 yaşındaki sevgilisi Ş.Ş.'yi pompalı tüfekle vurdu. Anne ve kızı hastaneye kaldırılırken hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Saldırgan ile akrabası ise tutuklandı.
İstanbul Fatih'te otomobil ile gelen kasklı şüpheliler çamaşırhane kurşun yağdırdı. Saldırıda kurşunların isabet ettiği 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlatırken, saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde, iki genç silahlı saldırı sonucu yaralandı.
Santa Maria Kilisesi'ni pazar ayini sırasında kana bulayan ve bir kişinin ölümüne mal olan saldırının hesabı sanıklardan sorulmaya başladı. Dün görülen ilk duruşmada 'pes' dedirten bir an da yaşandı. Mahkeme başkanı, sorduğu soruya gülerek yanıt veren Rus uyruklu tutuklu sanık David Tanduev'i uyardı.
Son dakika haberi: ABD'den bir saldırı haberi daha geldi. New Orleans eyaletinde bir araç, yeni yıl kutlamaları yapan kalabalığın arasına dalmış; 15 kişi hayatını kaybetmişti. Şimdi de New York'ta gece kulübüne bir silahlı saldırı gerçekleşti. Saldırıda yaralıların olduğu belirtiliyor.
Karadağ'ın güneyinde bulunan Cetinje kentindeki bir bara düzenlenen silahlı saldırıda, en az 10 kişinin öldüğü, 4 kişinin de ağır yaralandığı bildirildi. Polis, vatandaşlara sakin olmaları ve evlerinde kalmaları çağrısında bulundu. Karadağ İçişleri Bakanı Danilo Saranovic, "Saldırgan tehlikeli ve silahlı biri, ancak köşeye sıkışmak üzere" açıklamasını yaptı.
İstanbul'da bir kuyumcudaki silahlı saldırının akılalmaz görüntüleri ortaya çıktı. Saldırıyı kuyumcu gerçekleştirdi, nedeni ise borç tartışması. 62 yaşındaki müşterisini vuran kuyumcu K.D., ifadesinde "Müşterimi 4-5 aydır tanırım. Yaklaşık 530 bin lira değerinde 175 gram altın alıp para kazanma amacıyla bana bıraktı. Olaydan 3-4 gün önce beni arayarak 10 gram daha fazla altın istedi. Bana zarar vereceğini düşünerek paniğe kapıldım ve korktum" dedi.
İzmir'de Beydağ İlçesi Müftülüğünde görevli memur Selman Başer, kurumda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
İstanbul Beykoz'da trafikte tartıştığı polis memuru tarafından vurularak ağır yaralanan 86 yaşındaki ünlü mimar Turgut Toydemir, hayatını kaybetti. Toydemir'in ölümüne sebep olan polis memuru S.Ç. gözaltına alınırken; Emniyet'ten ise açıklama gelmişti.
ABD'nin Wisconsin eyaletinde bulunan Abundant Life Christian adlı okula düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. Saldırgan ölü olarak ele geçirildi.
Bursa Adliyesi'nde yaşanan silahlı saldırıda 2 jandarma personeli yaralanmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyadan yaptığı açıklamada ağır yaralı Jandarma Uzman Erbaş Nurettin Yaşar'ın hastanedeki tüm müdahalelere rağmen şehit olduğunu açıkladı.
İstanbul'da Büyükçekmece Tepecikspor tribün lideri Muhammet Uçar kimliği bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda ağır yaralanan Uçar hastaneye kaldırıldı.
Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, lokantaya düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti.
Adana'da bir kebapçıya motosikletli saldırgan tarafından ateş açıldı. Silahlı saldırıda kebapçıda çalışan bir kişi hayatını kaybetti.
İzmir'in Konak ilçesinde işlettiği berber dükkanında silahlı saldırıya uğrayan kişi ağır yaralandı.
İstanbul'da bulunan bir kuaföre silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Söz konusu görüntülerde şüphelinin dükkanının içine kadar gelip silahıyla defalarca ateş edip, kurşun yağdırdığı görüldü.
Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Adana'da sokakta tabancayla vurulan kişi hayatını kaybetti.
Meksika'nın kuzeyinde bir büfeye düzenlenen silahlı saldırı dehşete düşürdü. Söz konusu saldırıda 9 kişi olay yerinde yaşamını yitirirken, 5 kişi de yaralandı.
İstanbul Fatih'te restorana düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanan garson, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Antalya'da bir kişiye, husumetli olduğu kişiler tarafından çocuk parkında silahlı saldırı düzenlendi. Pompalı tüfekten çıkan saçmalar oyun oynayan 6 ve 12 yaşındaki çocuklara isabet etti. Yaralanan çocuklar hastanede tedavi altına alındı.
İstanbul Beylikdüzü'nde motosikletli iki kişi, kuyumcu dükkanına ateş açtıktan sonra kaçtı. Yaralananın olmadığı saldırıda iş yerine 28 merminin isabet ettiği öğrenilirdi. Kaçan şüphelilerin yakalama çalışmaları devam ediyor.
Bursa’da seyir halinde olan otomobile, başka bir araçtan ateş açıldı. Açılan ateş sonucu 1 kişi başından vurularak ağır yaralandı.
Meksika'nın Querétaro kentinde bir pikap ile olay yerine gelen 4 saldırgan bir bara girerek rastgele ateş açtı. İnsanlar çığlık atarak kurşunlardan korunmak için kendilerini yerlere attı. Masaların altında saklanarak kurtulmaya çalışan insanların görüntüleri anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Olayda 10 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde motosikletli kişilerce fırına tüfekle ateş açılması güvenlik kamerasınca kaydedildi.
Kayseri'de bir fırının motosikletli 2 kişi tarafından kurşunladığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlatırken, aynı iş yerine 2 hafta önce de silahlı saldırı düzenlendiği öğrenildi.
Van'da hastane önünde gerçekleşen ve 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırının bir gün öncesinden dehşet verici görüntüler ortaya çıktı. Gözaltındayken sağlık kontrolü için hastaneye getirilen Aydın Tokay, husumetlisi G.D.'nin silahlı saldırısına uğrayıp yaşamını kaybetmişti. Husumetli şahıslar arasında bir önceki gün benzin istasyonunda yaşanan korkunç anlar kameraya yansıdı.
Kırıkkale’nin Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saldırıda Şen'in yanındaki 4 kişiden şoförü Mikail Çelikkol da kurtarılamadı. 3 yaralının tedavisi devam ediyor ve hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi. Gözaltında sorgusu süren saldırgan Erdem Şen'in ilk ifadesinde, Belediye Başkanı Hilmi Şen'in kendisini işe almak için söz verdiğini ve sözünü yerine getirmeyince de saldırıyı gerçekleştirdiğini söylediği belirtildi.
İstanbul’un Fatih ilçesinde bulunan İsmailağa Cami’nin önünde cuma namazı vaktinde doblo marka bir arabadan inen kişi havaya yedi el ateş etti. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Şahsın imamı daha önce sosyal medyadan tehdit ettiği ortaya çıktı.
Burdur'da eğlence mekanında husumetlisiyle karşılaşan Ramazan Uçar'ın soğukkanlı dehşeti izleyenlerin kanını dondurdu. Husumetlisi Hüseyin Mete'nin hemen arkasındaki masaya oturan Uçar bir süre kuruyemiş yedikten sonra ansızın cebinden silahını çıkartıp Mete'yi sırtından vurmaya başladı. Uçar yere yığılan bedene de silah sıkmaya devam etti. Tüm bu anlar kameraya saniye saniye yansıdı. Uçar 'kasten öldürme' suçundan tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu.
Malatya'da, İsmail D., parkta telefonla konuşurken, bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Tabancayla ayaklarından vurulan D., hastaneye kaldırılırken kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Adana'nın Seyhan ilçesinde kahvehanede silahlı saldırıya uğrayan kişi yaşamını yitirdi.
Adana'da boşanma aşamasındaki karısını ve kayınpederini silahla yaraladıktan sonra gasbettiği motosikletle kaçan şüpheli gözaltına alındı.
Adana’dan mezarlıkta yaşanan aile katliamı sonrası bir felaket haberi daha geldi. 26 yaşındaki bir şahıs uykudaki annesini, babasını ve anneannesini başından vurdu. Ailesini vahşice katleden S.A. olay sonrası gözaltına alınırken şizofreni tedavisi gördüğü de öne sürüldü.
Eski milli futbolcu Serhat Akın’a yönelik silahlı saldırıya ilişkin iddianame hazırlandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 7 şüpheli için 6,5 yıl ile 20 yıl arasında değişen hapis cezası talep edildi.
Sakarya'da bir kişi sokakta yürüdüğü sırada arkasından gelen şahıs tarafından silahla vuruldu. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, görüntülerde şahsın arkadan sinsi bir şekilde yaklaştığı ve tetiği çektiği görüldü. Olayı gerçekleştiren şahsın soğukkanlı halleri ise dikkatlerden kaçmadı.
İstanbul Bağcılar'da bir mağazaya önce "Abimizin selamı var. Sizden haber bekliyor" notu bırakıldı, ardından cep tefonuna tehdit içerikli "Casperler" notu iletildi. Söz konusu mesaj sonrası ise iş yeri kurşunlandı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde saldırgan mağazaya hem kurşun yağdırdı, hem de cep telefonuyla saldırı anını kaydetti.
Çorum'un Alaca ilçesinde evinde silahlı saldırıya uğrayan kişi yaralandı.
Kocaeli'nin Derince ilçesinde otomobile bindiği esnada silahlı saldırıya uğrayan 2 kişi yaralandı.
İsrail'in Birüssebi (Berşeva) kentinde silahlı saldırı düzenlendi. Olayda bir kadının öldüğü, biri ağır 10 kişinin yaralandığı bildirildi. Yararlıların hastaneye kaldırıldığı aktarılırken, saldırgan ve saldırı hakkında bilgi verilmedi.
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde eğlence mekanına düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi yaralandı.
İsrail'in Yafa kentinde düzenlenen silahlı saldırıda ölü ve yaralılar var. Saldırıda 6 kişinin öldüğü, 9 kişinin yaralandığı bildirildi. Olay yerinde çok sayıda polis ve ambulans sevk edilirken, polis, saldırının bir terör saldırısı olduğundan şüphelenildiğini açıkladı.
Futbol yorumcusu Serhat Akın'ın silahlı saldırıya uğramasına ilişkin soruşturma devam ediyor. Yakalanan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı. Tutuklanan 5 isimden tetikçi Ozan Dalmaz ifadesinde, "Benden Serhat Akın'ı vurmamı Hasan Şahin istedi. Ben Serhat Akın'a ateş ederken onu öldürmek için ateş etmedim" dedi.
Eski futbolcu Serhat Akın'ın silahlı saldırıya uğramasıyla ilgili soruşturmada yeni gelişme yaşandı. 6 şüpheli tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.
Yorumculuk yapan eski Fenerbahçeli Serhat Akın, geçtiğimiz günlerde program çıkışında silahlı saldırıya uğramıştı. Olaya karışan 5 kişi gözaltına alınırken Serhat Akın'ın ifadesi ortaya çıktı. Hedef gösterildiğini ifade eden Akın ifadesinde kendisini hedef gösteren o isimleri açıkladı. Öte yandan tetikçi, ifadesinde 250 bin TL karşılığında Serhat Akın'ı vurduğunu söyledi.
Yorumculuk yapan eski Fenerbahçeli Serhat Akın, geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğramıştı. Akın'ı vuran saldırganların talimatı nereden aldığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
Son dakika... Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla program çıkışı saldırıya uğradığı öğrenilen eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'ın, Beykoz'da uğradığı silahlı saldırı güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İşte o anlar...
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, saldırıya uğradığını duyuran Serhat Akın için Fenerbahçe yöneticisi Acun Ilıcalı'dan da bir paylaşım geldi. İşte detaylar...
Daha önce Serhat Akın gibi silahlı saldırıya uğrayan ünlü yorumcu Ahmet Çakar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Akın'a saldıran kişilerle ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya attı. İşte detaylar...
Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, Beykoz’da uğradığı silahlı saldırıda ayağından yaralandı.
Fenerbahçe'de uzun yıllar top koşturan ve şu sıralar yorumculuk yapan Serhat Akın, canlı yayın sonrası çıktığı stüdyonun önünde silahlı saldırıya uğradı. Ayaklarından vurulan Akın'ın daha önceki bir programda saldırıya uğrayacağını kendi ağzıyla açıkladığı ortaya çıktı. İşte detaylar...