YURTHABER

Manisa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Siyaset Akademisi sertifikaları dağıtılmaya başlandı

AK Parti Siyaset Akademisi başarı sertifikaları AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı tarafından sahiplerine takdim edilmeye başlandı.AK Parti’de yüz yüze başlayan ve Covid-19 tedbirleri kapsamında İnternet üzerinden çevrimiçi olarak tamamlanan Siyaset Akademisinin başarı sertifikaları AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı tarafından sahiplerine takdim edildi.

Siyaset Akademisi sertifikaları dağıtılmaya başlandı

AK Parti Siyaset Akademisi başarı sertifikaları AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı tarafından sahiplerine takdim edilmeye başlandı.
AK Parti’de yüz yüze başlayan ve Covid-19 tedbirleri kapsamında İnternet üzerinden çevrimiçi olarak tamamlanan Siyaset Akademisinin başarı sertifikaları AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı tarafından sahiplerine takdim edildi. AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı yaptığı açıklamada, "Siyaset Akademisinin 19. dönem derslerine 2020 yılı mart ayında büyük bir heyecan ile başladık. Birbirinden değerli katılımcılarımız ile yeni bilgilere ulaşmak ve eğitim sürecimizi tamamlamak için teşkilatımız olarak büyük bir gayret gösterdik. Covid -19 tedbirleri kapsamında yüz yüze başlayan eğitimlerimizi online olarak tamamladık. Bugün AK Partimizin eğitime verdiği önemin, katılımcılar tarafından da büyük bir ilgi ile karşılanmasının mutluluğu içerisindeyim. Kısa bir süre olan kayıt süresinde Manisa İl Başkanlığımıza yoğun bir başvuru aldık. Bugün siyaset akademisine katılan ve başarılı olan il yönetim kurulu üyelerimize ve katılımcılarımıza sertifikalarını verdik. Siyaset akademisine katılan ve sertifika almaya hak kazanan tüm katılımcılara hayırlı olsun. Bugünden itibaren sertifika almaya hak kazanan diğer katılımcılar ilgili ilçe başkanlığımızdan sertifikalarını alacaklar. Siyaset Akademisi vizyonunu bizlere kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Genel Merkez ARGE Başkanlığımıza, il başkanlığımıza, Manisa İl ARGE Başkanlığımıza, il kadın ve gençlik kollarımıza büyük bir özveri ile çalışan ilçe teşkilatlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da siyaset akademisi alanında ki Türkiye’ye örnek olan çalışmalarımız devam edecektir." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler