YURTHABER

Antalya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şoförler Ve Otomobilciler Odası Yönetimi, MATSO'yu Ziyaret Etti

Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahmut Şafak ve yönetim kurulu üyeleri, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahmut Şafak ve yönetim kurulu üyeleri, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası heyetini, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Başkan Yardımcısı Mehmet İyiol, Meclis Başkanı Kerim Erdem ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı. Yapılan genel kurulla görevi devraldıklarını belirten Şafak, MATSO'ya iadeyi ziyarette bulunduklarını belirtti. Görev süreleri içinde ilçedeki tüm sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde olacaklarına değinen Şafak, "MATSO'nun yeri benim için özeldir. Kısa süreliğine de olsa meclis üyeliğini gururla yürüttüğüm bu camia ile ortak hareket edeceğiz. Üyelerimizin ve ilçemizin sorunlarının çözümü noktasında istişare içinde olacağız" dedi. Üyelerinin D4 belgesi konusunda sıkıntı yaşadığını anlatan Şafak, "Söz konusu mağduriyetin giderilmesi için girişimlerde bulunuyoruz ve bu konuda MATSO'nun da desteğini bekliyoruz" diye konuştu. MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ise ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Şafak'ın MATSO Meclisi’nin çok değerli bir üyesi olarak görev yaptığını kaydeden Boztaş, Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetimi ve şoför esnafının MATSO'yu kendi evleri gibi görmeleri gerektiğini belirtti. İlçe sorunlarının çözümü noktasında tüm tarafların birlikte hareket etmesinin sinerji yaratacağını ve sorunların daha kısa sürede çözüleceğini söyleyen Boztaş, "Şoförler ve Otomobilciler Odamız başta olmak üzere ilçemizde bulunan tüm paydaşlarla ortak hareket etmek suretiyle sorunlarımızı ortak akılla çözmek istiyoruz. Şoförlerimizin maruz kaldıkları D4 belgesi ve kantar sorununun ortadan kalkması için her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler