YURTHABER

Kayseri
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sp İl Başkanı Mahmut Arıkan:

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Mahmut Arıkan 28 Şubat darbesinin 16. yıl dönümü olması nedeniyle...

Sp İl Başkanı Mahmut Arıkan:

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Mahmut Arıkan 28 Şubat darbesinin 16. yıl dönümü olması nedeniyle yaptığı açıklamada, “28 Şubat'ın yıl dönümünde dikkat çekmek istediğimiz husus, kamuoyunda öyle bir algı oluşturuldu ki, 28 Şubat'ın hesabının sorulacağı insanlar sanki sadece askeri kademede bulunan yetkililer gösteriliyor” dedi.

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Mahmut Arıkan, “28 Şubat 1997 yılından bu yana 16 yıl geçti. Bu 16 yıl sürecinde 28 Şubat ile alakalı birçok kurum açıklamalar yapıyor. Çeşitli çalışmalar yapılıyor. Şu anki yargıda 28 Şubat soruşturması adı altında soruşturma başlattı. Birçok askeri görevlinin kimisi tutuksuz yargılanıyor kimisi de tutuklu olarak cezaevinde bulunuyor. Bizim 28 Şubat'ın en büyük mağduru hepinizin bildiği gibi rahmetli Genel Başkanımız Necmettin Erbakan'dır. 28 Şubat'ta Türkiye'nin en fazla oy alan siyasi partisi kapatıldı. Bizim Saadet Partisi olarak 28 Şubat'ın yıl dönümünde dikkat çekmek istediğimiz husus, kamuoyunda öyle bir algı oluşturuldu ki sanki sadece 28 Şubat'ın hesabının sorulacağı insanlar askeri kademede bulunan yetkililer gösteriliyor. 28 Şubat komple yapılmış bir harekettir. Bunun içerisinde medya ayağı vardır, iş adamları ayağı vardır, sendikalar vardır ve de askeri kısım vardır. Ne hikmetse bugüne kadar sadece askeri kısım üzerine gidilmiştir. Bir de tabi dış bağlantılar var. Ne hikmetse bu dış bağlantıların üzerine gidilmemektedir. Ne yargı tarafından ne de Darbeleri Araştırma Komisyonu tarafından dış bağlantıların üzerine gidilmemektedir” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler