Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği doğa yürüyüşünde sporseverler Kuzdere-Alacasu Koyu-Likya Yolu’nda yürüyecek.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara doğal ve tarihi güzelliklerini sunmak, sosyal, kültürel ve sportif yaşantısına katkı sağlamak amacıyla ‘Doğa Yürüyüşleri’nin 2013 yılındaki dördüncü etabını 9 Haziran Pazar günü gerçekleştireceği bildirildi.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’a bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nce yürütülen ve Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) ile Antalya Anadolu Hastanesi’nin de destek verdiği yürüyüşün Kuzdere-Alacasu Koyu-Likya Yolu’nda 9 kilometrelik parkuru kapsadığı kaydedildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz