YURTHABER

Adıyaman
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süleyman Kılınç mührü aldı

Adıyaman Belediye Başkanlığına seçilen AK Parti’li Süleyman Kılınç, mazbatasını aldıktan sonra belediye mührünü düzenlenen tören ile aldı.Yüzde 53.2 oranında oy oranıyla Adıyaman’ın yeni belediye başkanlığına seçilen AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, mazbatasını aldı.

Süleyman Kılınç mührü aldı

Adıyaman Belediye Başkanlığına seçilen AK Parti’li Süleyman Kılınç, mazbatasını aldıktan sonra belediye mührünü düzenlenen tören ile aldı.
Yüzde 53.2 oranında oy oranıyla Adıyaman’ın yeni belediye başkanlığına seçilen AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, mazbatasını aldı. Adıyaman Adalet Sarayında düzenlenen mazbata töreninde 1. İlçe Merkez Seçim Kurulu Başkanı Mahmut Lütfi Yenihal, mazbatasını Süleyman Kılınç’a teslim etti.
Mazbatasını alan Süleyman Kılınç daha sonra Adıyaman Belediyesine geçti. Eski Başkan Hüsrev Kutlu, Belediye Başkanlığına seçilen Süleyman Kılınç’ı çiçekle karşılayarak, belediye mührünü teslim etti. Törende İl başkanı Mehmet Dağtekin, eski Başkan Hüsrev Kutlu’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Hüsrev Kutlu ise, İl Başkanı Mehmet Dağtekin’e tablo hediye etti.
Daha sonra balkon konuşması yapan Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, “Seçim sürecinde kendisine ve partisine destek veren tüm seçmenlere teşekkür ediyorum. Bu süreçte desteğini hep yanımda hissettiğim aileme ayrıca teşekkür ediyorum. Daha zengin bir memleket yapmanın gayretinde olacağız. Bu dönemde Adıyaman kazanacak. Bu seçimlerin memleketimize, ülkemize ve dünyamıza hayırlar getirsin. Allah bizi size karşı mahcup etmesin. Bu dönemde ayrıcalık yapmadan herkesi kucaklayacağız. Kardeşçe yaşayacağız, birlikte yaşayacağız” dedi.
Eski Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise konuşmasında, “Bu kutsal hizmette kendisine başarılar diliyorum. Allah Süleyman Kılınç’ı kem gözlerden muhafaza eylesin. İnşallah Adıyaman’ımıza en güzel şekilde hizmet etmeyi nasip etsin. Bana hepinizden manevi haklarınızı helal etmenizi diliyorum. Süleyman Kılınç benden daha çalışkan ve benden daha dürüst insandır” diye konuştu.
Törene AK Parti Milletvekilleri Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Fatih Toprak, Yakup Taş, İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, parti teşkilatı ve partililerin yanı sıra belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Süleyman Kılınç mührü aldı

Süleyman Kılınç mührü aldı

Süleyman Kılınç mührü aldı

Süleyman Kılınç mührü aldı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler