YURTHABER

Zonguldak
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TEKDER Genel Başkanlığından Büyükdedeye’ye teşekkür

Türkiye Tekder Genel Başkanı Murat Çatalçam Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’yi ziyaret etti.Türkiye Tekder Genel Başkanı Murat Çatalçam ve yönetim kurulu Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’yi makamında ziyaret etti.

TEKDER Genel Başkanlığından Büyükdedeye’ye teşekkür

Türkiye Tekder Genel Başkanı Murat Çatalçam Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’yi ziyaret etti.
Türkiye Tekder Genel Başkanı Murat Çatalçam ve yönetim kurulu Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’yi makamında ziyaret etti. Başkan Çatalcam 2 Haziran’da uygulamaya konacak olan yapı denetim, şantiye şefliği yönetmeliği ile ilgili çalışmalara verdiği destekten dolayı Bakan Yardımcısı Büyükdede’ye teşekkür etti. Başkan Çatalcam ziyaretle ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere özellikle Bakanımıza emeği geçen, Bakan yardımcılarımız ve bürokratlara 5 milyon meslek yüksek okul mezunu adına müteşekkiriz. Şu an 26 ilde şube ve temsilcilik bazında teşkilat çalışmamızın sonuçlandığını 1 yıl içinde 81 ilde teşkilatlanma hedefimizin olduğunu TEKDER’e verecekleri destek ile ivme kazanacağımızı anlattık. Camiamız için, çok önemli hedeflerimiz arasında ilk sıralarda yer alan uzun yıllardır teknikerlerin kanayan yarası olan teknikerler odası kuruluş çalışmaları hakkında bilgi ve görüş alışverişinde bulunduk. Pek çok derneğin aksine, bizim etik değerlere önem veren milli duygu ve düşüncelere sahip hiç kimse ve kurumun güdümünde olmayan bağımsız yenilikçi teknoloji bağımlısı, tüzük ve amaçlarına hizmet eden, tekniker ve tüm MYO mezunlarına faydalı, halka hizmetin hakka hizmet olacağı düsturunu benimsemiş bir STK olduğumuzu bakan yardımcımıza anlattık. Bakanımızdan çalışmamız ve faaliyetlerimiz hakkında desteklerini istedik, o da destek olabileceklerini söyledi. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Birçok konu başlığında düşünce ve görüşümüzün yakın olduğu anlaşıldı. Özellikle yeni mezun mühendislerin mesleki yeterliliğe ve tecrübeye sahip olmadan yapı denetim ve şantiye şefliğinin ülkemiz muasır medeniyetler seviyesine çıkmamıza engel oluşturup kaliteyi olumsuz yönde etkileyeceği mesleki yeterliliğinin Mühendis, Teknik öğretmen, Teknikerler içinde ilerleyen zamanda uygulanması gerekliliğini ilettik, bizleri kabul ettiği için Sayın Büyükdede’ye camiamız adına teşekkürlerimizi sunarız’ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler