Tekirdağ'da 2004 yılından bu yana kendisinden haber alınamayan kişiyi öldürüp bir varilde sakladığı iddiasıyla mahkemeye çıkarılan zanlı tutuklandı.
Hurdacıya satılan bir varilde saklanan cesetle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan zanlı H.C, jandarmadaki ifadesinin ardından Tekirdağ Adliyesi'ne getirildi.
Savcılık sorgusu sonrası sevk edildiği mahkemece "kasten adam öldürmek" suçundan tutuklanan H.C, Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
-Olay-
Değirmenaltı Mahallesi'nde Aydoğan Ermiş'e ait evde bir süre kiracı olarak oturduktan sonra Çanakkale'nin Biga ilçesine taşınan H.C'ye ait üzeri sacla kaplı varil, Ermiş tarafından sulama amaçlı Barbaros beldesine götürülmüştü.
Ermiş, kapağını açamadığı varili hurdacıya satmak istemiş, ancak hurdacı içerisinde kötü kokular geldiğini fark ettiği varili Ermiş'e iade etmişti. Varilden gelen kokudan şüphelenen Ermiş ise durumu jandarmaya bildirmiş, kesilerek açılan varilde erkek cesedi bulunmuştu.
Cesedin 2004 yılından bu yana kayıp olan Hüseyin Özan'a ait olduğunun belirlenmesinin ardından başlatılan soruşturmada, şüpheler bir süre önce Ermiş'in kiracısı olan H.C. üzerinde yoğunlaşmıştı.
Kiraladığı bir otomobille Lapseki'ye giden H.C, bulunduğu araç GPS sinyalleriyle tespit edilmiş, cinayet zanlısı Lapseki Limanı'nda gözaltına alınarak, Tekirdağ'a getirilmişti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz