YURTHABER

İstanbul
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Teknosa, Ankara’daki 15’inci mağazasını açtı

Teknosa Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Timur: - "Müşterilerimizin teknolojiye dair tüm ihtiyaçlarını en iyi deneyim ile sunmak için dijital kanallarla birlikte mağaza yatırımlarımızı da sürdürüyoruz"

İSTANBUL(AA) - Teknosa, Ankara’daki 15’inci mağazasını Podium AVM’de açtı.

Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, 547 metrekarede hizmet verecek mağazada telekomdan bilgi teknolojilerine, tüketici elektroniğinden küçük ev aletlerine ve aksesuarlara en çok ihtiyaç duyulan son teknoloji ürünleri avantajlı fiyatlar ve katma değerli hizmetlerle tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Ankara ile birlikte son 5 ayda 7 yeni mağaza açan Teknosa, 69 ilde 200’den fazla satış noktası ve online kanallarıyla Türkiye’de teknoloji alışverişinin öncü adresi olmaya devam ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Teknosa Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Timur, tüketicilerle farklı lokasyonlarda buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Teknoloji alışverişi yolculuğunda müşterilerin özellikle birebir uzman bilgisi almaya ve ürünü bizzat incelemeye dönük önemli bir beklentisi olduğunun altını çizen Timur, "Bu çerçevede müşterilerimizin teknolojiye dair tüm ihtiyaçlarını en iyi deneyim ile sunmak için dijital kanallarla birlikte mağaza yatırımlarımızı da sürdürüyoruz. Müşteri odaklılık vizyonuyla önümüzdeki fırsatları değerlendirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Teknosa Genel Müdürü Sitare Sezgin de e-ticaretin büyük sıçrama yaptığı perakende sektöründe kapsamlı deneyim için mağazaların önemini koruduğunu vurgulayarak, “Önümüzdeki dönemde de omnichannel (çoklu kanal) stratejimizin bir parçası olan mağaza yatırımlarımızı, müşteri deneyimini güçlendirmek üzere sürdüreceğiz. Bu çerçevede hem mevcut mağazalarımızda yenilikleri hem de yeni lokasyonları değerlendirmeyi planımıza aldık.” değerlendirmesinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler