YURTHABER

Çanakkale
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tekstil Işçisini Denizde Arama Çalışmaları Sürüyor

- ÇANAKKALE'nin Ezine İlçesi, Geyikli Beldesi'nde, gezmek için bindiği lastik botla akıntıya kapılıp kaybolan tekstil işçisi 28 yaşındaki Emre Kaptan'ı arama çalışmalarına bugün

Tekstil Işçisini Denizde Arama Çalışmaları Sürüyor

- ÇANAKKALE'nin Ezine İlçesi, Geyikli Beldesi'nde, gezmek için bindiği lastik botla akıntıya kapılıp kaybolan tekstil işçisi 28 yaşındaki Emre Kaptan'ı arama çalışmalarına bugün de devam edildi.
Emre Kaptan, Ahmet Köle ve Harun Uncu diğer bacanakları İbrahim Gezer'in Geyikli'deki yazlığında aileleriyle birlikte biraraya geldi. Geçen 8 Ağustos Salı günü dört bacanacak, saat 16.00 sıralarında eşlerini de alarak birlikte, beldeye 8 kilometre mesafedeki bir koya gidip denize girdi. İyi yüzme bilmediği belirtilen Emre Kaptan, yanlarında götürdükleri 1.80 metrelik, tek kişilik, lastik bota bindi. Bacanağı Ahmet Köse ise bu sırada 50 metre ilerdeki otomobilden kürekleri almaya gitti. Bölgenin hem rüzgarlı, hem de akıntılı olması nedeniyle, Kaptan, binip içine uzandığı lastik bot ile sürüklenmeye başladı. Köse, kürekleri alıp, sahile döndüğünde bacanağının içinde bulunduğu botu kıyıdan yaklaşık 100 metre ileride fark etti. Yüzerek yardıma gitmek istedi, ancak çabaları yetersiz kaldı. Kaptan'ın içinde bulunduğu bot bir süre sonra gözden kayboldu. Bunun üzerine Köse, sahile gelen diğer 2 bacağıyla birlikte durumu jandarma ve sahil güvenliğe bildirdi. Sahil güvenlik, 3 bot, 1 helikopter ve 1 uçak ile arama kurtarma çalışması başlattı. Jandarma da çalışmalara karadan katıldı. Ancak 3 gün boyunca yapılan aramalardan bir sonuç alınamadı.
Arama-kurtarma çalışmalarına bugün de Aktaş Plajı açıklarında Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı'na ati TCSG 16 Botu ile devam edildi. Arama-kurtarma ekibindeki dalgıçlar da zodyak botla Emre Kaptan'ın gözden kaybolduğu noktalarda dalış gerçekleştirdi. Kıyıya yakın bölgelerde de sahil güvenlik ekipleri arama-kurtarma çalışması yaptı.
Bütün çabalara karşın ne Kaptan'a ne de bota ulaşılamazken, yetkililer, bu gece de termal arama yeteneğine sahip bir sahil güvenlik botuyla aramaların devam edeceğini bildirdi. Kaptan'ın Yunan Adalarına sürüklenmiş olabilme ihtimaline karşı Yunan makamlarının bilgilendirildiği belirtildi.
Öte yandan, Kaptan'ın yakınlarının sahilde umutlu bekleyişi sürüyor.

Tekstil Işçisini Denizde Arama Çalışmaları Sürüyor

Tekstil Işçisini Denizde Arama Çalışmaları Sürüyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler