YURTHABER

Trabzon
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TGC’den ‘Kuruluştan Kurtuluşa-Söğüt’ten Çanakkale’ye’ Projesi

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ‘Kuruluştan Kurtuluşa-Söğüt’ten Çanakkale’ye’ adlı proje ile anlamlı bir çalışmaya imza atıyor.Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin, İçişleri Bakanlığı’nın himayesinde 28 Eylül-5 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirecek olduğu, “Kuruluştan Kurtuluşa-Söğüt’ten Çanakkale’ye”adlı proje için tanıtım toplantısı düzenledi.

TGC’den ‘Kuruluştan Kurtuluşa-Söğüt’ten Çanakkale’ye’ Projesi

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ‘Kuruluştan Kurtuluşa-Söğüt’ten Çanakkale’ye’ adlı proje ile anlamlı bir çalışmaya imza atıyor.
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin, İçişleri Bakanlığı’nın himayesinde 28 Eylül-5 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirecek olduğu, “Kuruluştan Kurtuluşa-Söğüt’ten Çanakkale’ye”adlı proje için tanıtım toplantısı düzenledi. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu proje tanıtım toplantısında Cemiyet Başkanı Ersen Küçük, proje ile ilgili bilgiler vererek “Osmanlı Devleti’nin bizlere bırakmış olduğu tarihi, kültürel, sanatsal, politik ve sosyal izleri Trabzon Gazeteciler Cemiyeti olarak basın heyetimizce Söğüt, Bursa, Çanakkale, Edirne, İstanbul, Ankara ziyareti ile yerinde inceleyeceğiz. Osmanlı izlerini asırlar boyu süre gelen bağlarını canlı tutulmasını ve güçlenmesi amacıyla 45 basın mensubumuzun iştirakiyle 23-29 Eylül 2019 tarihleri arasında bahsi geçen illerde temaslarda bulunacağız. Osmanlı izlerini yerinde araştıracak ve gözlemleyeceğiz. Bu proje ile bir gönül bağı, kültür köprüsü kuracağız" dedi.
Küçük, projeye desteklerinden ötürü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve ekibine de teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler