YURTHABER

Mersin
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Toroslar Belediyesi’nden fırınlara Ramazan denetimi

Toroslar Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçede imalat ve satış yapan fırınlara yönelik hijyen, etiket ve gramaj denetimlerini arttırdı.Ruhsat ve evrak kontrolünün yanı sıra, genel temizlik, ürünlerin son kullanma tarihleri, fiyat etiketlerini ve ekmek gramajlarını kontrol eden ekipler, kurallara uymayan iş yerlerine tutanak tutarak, denetimlerine aralıksız devam edeceklerini bildirdi.“Halkımızın sağlığı birinci önceliğimiz”Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların sağlıklı bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapmaları için fırın ve imalathanelere yönelik denetimlerini sıklaştırdıklarını söyledi.

Toroslar Belediyesi’nden fırınlara Ramazan denetimi

Toroslar Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçede imalat ve satış yapan fırınlara yönelik hijyen, etiket ve gramaj denetimlerini arttırdı.
Ruhsat ve evrak kontrolünün yanı sıra, genel temizlik, ürünlerin son kullanma tarihleri, fiyat etiketlerini ve ekmek gramajlarını kontrol eden ekipler, kurallara uymayan iş yerlerine tutanak tutarak, denetimlerine aralıksız devam edeceklerini bildirdi.
“Halkımızın sağlığı birinci önceliğimiz”
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların sağlıklı bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapmaları için fırın ve imalathanelere yönelik denetimlerini sıklaştırdıklarını söyledi. Yılmaz, “Zabıta ekiplerimiz tarafından yürütülen bu denetimlerle amacımız, iş yerlerine ceza yazmak değil, üretilen ve satışı yapılan gıdaların sağlıklı bir şekilde halkımıza sunulmasıdır. Özellikle hijyen ve gramaj konusuna çok önem veriyoruz. Halkımızın en çok tercih ettiği pide ve ekmek imalatı yapan fırınların sağlıklı ve hijyenik ortamlarda imalat yapmalarına dikkat ediyoruz. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimizdir. Bu konuda vatandaşlarımızın taleplerini ve şikayetlerini de dikkate alıyoruz. Zabıta ekiplerimiz gece gündüz halkımızın hizmetindedir” dedi.

Toroslar Belediyesi’nden fırınlara Ramazan denetimi

Toroslar Belediyesi’nden fırınlara Ramazan denetimi

Toroslar Belediyesi’nden fırınlara Ramazan denetimi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler