Kadrosunu kaliteli oyuncularla takviye etmeyi planlayan Trabzonspor'un, Bucaspor'un parlayan orta saha oyuncusu Sercan Kaya ile anlaştığı öğrenildi.
[
MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)
[
SPOR TOTO SÜPER LİG'DEN SON GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN](http://spor.mynet.com/sportv/)
Kadrosunda bulunan birçok oyuncu ile yollarını ayırmak zorunda kalan Trabzonspor yeni sezona yeni bir kadro ile girmeye hazırlanırken, teknik direktör Şenol Güneş ve bordo-mavili yönetim alternatifli bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Selçuk İnan ve Egemen Korkmaz gibi önemli oyuncuları rakiplerine kaptıran Trabzonspor, transferde Bucasporlu orta saha oyuncusu Sercan Kaya ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Trabzonspor'un, Ankaragücü'nün Çek golcüsü Vittek ve Slovak yıldızı Sapara'yı da gündemine aldığı belirtildi.
ZOKORA ISRARI SÜRÜYOR
Öte yandan Trabzonspor, Didier Zokora ısrarını sürdürüyor. İspanyol kulübüyle bir kez daha pazarlık masasına oturmaya hazırlanan yönetimin, Getafe'nin tecrübeli futbolcusu Derek Boateng'i de transfer listesine aldı. Bu oyuncu için girişmelere başlayan bordo-mavililer Selçuk İnan'nın boşluğunu bu oyuncu ile doldurmayı planlıyor.