YURTHABER

Trabzon
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor Zirve Hesapları Yapıyor

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor, Pazar günü sahasında ağırlayacağı Eskişehirspor için zirve hesapları...

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor, Pazar günü sahasında ağırlayacağı Eskişehirspor için zirve hesapları yapmaya başladı.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynadığı Akhisar Belediyespor ve 12. haftasında oynadığı Orduspor maçlarından 6 puan çıkartan Trabzonspor, sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçını kazanması halinde zirveye tutunacak.

Maç kazananın bir anda üst basamağa çıktığı, kaybedenin ise bir anda alt basamaklarda yer aldığı bir sezon yaşanırken, Karadeniz ekibi sahasında oynayacağı maçı kazanarak 3’de 3 yapmayı hedefliyor.

Sezona beklentilerin altında başlayan Trabzonspor’da hem Avrupa Ligi'ne katılamaması hem de ligde yaptığı basit puan kayıpları nedeniyle moraller bozuk. Bu faktörlerin daha etkin nedenlerinin başında ise puan kaybı yaşanan maçlarda ki ortaya konulan kötü futbol oldu. Yine de zirvede yer alan takımların da puan kaybı yaşaması Trabzonspor'un kopmadan yarışı takip etmesine yol açtı. Ligin 13. haftasında küme hattı ile 4 puanlık farkı bulanan bordo-mavili takım Eskişehirspor ile oynayacağı maçta zirve hesapları yapmaya başladı. Henüz istenen fiziksel düzeye ulaşamayan Janko'nun daha iyi olacağı ve Colman'ın dönüşüyle birlikte takıma uyum sağlamasıyla Trabzonspor çıtasını daha yukarı yükseltmesi bekleniyor.

GÜNEŞ’DEN TAKTİKSEL DEĞİŞİKLİK

Son iki haftada oynadığı maçlarda farklı kadroları sahaya sürmek zorunda kalan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Eskişehirspor karşısında da farklı bir kadro ile çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta bir takım nedenlerden dolayı kadroda olmayan Zokora ve Adrian’ın Eskişehirspor maçına kadar hazır hale gelecekleri ve forma giyme ihtimallerinin yüksek olduğu belirtiliyor. Güneş’in geçtiğimiz hafta oynanan Orduspor maçında 1 gol ve 1 asist yapan Olcan Adın’a da forma verme ihtimalinin yüksek olduğu ifade ediliyor. Takımın maç kazanması ve oyuncuların performanslarının her geçen gün artması teknik direktör Şenol Güneş’i kadroyu seçerken zorluyor.

TRABZONSPOR KAZANIRSA 3’DE 3 YAPACAK

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında kendi evinde Eskişehirspor’u konuk edecek olan Trabzonspor, müsabakadan galibiyetle ayrılması halinde bu sezon ilk kez 3’de 3 yapmış olacak. Karadeniz ekibi en son geçtiğimiz sezon 22,23 ve 24. haftalarda art arda galibiyet almıştı. Deplasmanda Eskişehirspor’u 4-1, evinde Ankaragücü’nü 4-0 ve yine dış sahada Burasspor’u 2-1’lık skorlarla yenen bordo-mavili takım, söz konusu dönemden sonra üst üste 3 maç kazanamamıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler